Setari Cookie-uri

Astrologie: TOP 4 zodii cu cea mai fina intuitie

Semnele zodiacale cu cea mai buna intuitie.

Intuitia este un al saselea simt special, de care nu se bucura multi. Daca il ai, esti o norocoasa. Te scoate din impas de multe ori, te ajuta sa reactionezi corect la momentul portrivit, sa percepi de la distanta intentiile false. Cand logica si ratiunea par sa nu duca nicaieri, tu iti asculti inima si e de ajuns!

4 zodii cu o intuitie puternica

Berbec

zodii cu intuitie

Ai un fler aparte cand e vorba de „mirosit“ oportunitati si esti un detector viu al persoanelor ipocrite, invidioase, geloase sau cu doua fete. Poti pune un verdict in doar cateva secunde. Cand ai de facut o alegere importanta, mai ales daca esti presata de timp, mergi pe intuitie. Nu de putine ori iti asumi decizii riscante, incat ii tii pe ceilalti cu sufletul la gura. Cu toate astea, se dovedeste ca ai ales calea cea buna, salvatoare, chiar daca la limita sigurantei si sub presiunea timpului, tot iesi la liman vie si nevatamata. La prima vedere te pripesti, actionezi la noroc si lasi lucrurile in voia sortii, in realitate tu stii exact la ce sa te astepti si rezultatul rareori te ia prin surprindere.

Citește și:

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc