Setari Cookie-uri

Astrologie: Luna Nouă în Vărsător și eclipsa parțială de Soare pe 15 februarie. E timpul sa-ti schimbi viata!

La ce sa te astepti in functie de zodie!

eclipsa de soare
Sursa: Giphy

Eclipsele aduc șanse, surprize, prospețime în viețile noastre. E momentul noilor începuturi, în special pe plan sentimental, în relația cu partenerul de viață, cu prietenii, cu părinții sau copiii, dar și pe plan profesional sau, pur și simplu, în privința rutinei zilnice, care poate suferi schimbări neașteptate. E favorizată regăsirea spirituală. Vechile obiective pot fi date uitării, de dragul altora noi. Iată la ce să te aștepți în funcție de zodie!

Schimbari neasteptate in viata ta in functie de zodie

Berbec

eclipsa de luna

Proiecte vechi se pot materializa în această perioadă. Ești optimistă și curajoasă, chiar dacă îți cam lipsește energia, pe fondul suprasolicitării. Pe plan afectiv provocările vin din sfera prieteniei. Poți fi pusă în situații bizare, la care nu știi cum să reacționeazi.

Citește și:

Taur

eclipsa de luna

Cineva din familie îți poate face o surpriză pe care chiar nu o anticipai. La locul de muncă primești responsabilități noi sau, dimpotrivă, preia altcineva o parte din sarcinile tale vechi. Simți nevoia să vorbești despre schimbările prin care treci cu oricine îți iese-n cale!

Gemeni

eclipsa de soare

Apar ocazii neașteptate, pe care e bine să le iei în calcul și să le fructifici, chiar dacă nu coincid cu vechile tale planuri. Reacționezi sub impulsul momentului, pe principiul „totul său nimic“. Se întrevăd schimbări care te pun în valoare.

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc