Setari Cookie-uri

Astrologie: Ce fel de barbati atragi in functie de zodie

Zodia iti spune ce fel de barbati atragi ca un magnet!

Se spune ca energia ta atrage un anumit tip de partener, pe care il vei intalni repetitiv de-a lungul existentei. Legea atractiei depinde si de caracteristicile zodiei tale. Iata la cine si de ce ai magnet!

Tipul de barbat pe care il atragi in functie de zodia ta

Berbec – barbatul echilibrat

in functie de zodie foto: ladyphoto, Shutterstock

Pasionala, energica, neastamparata, ai vrea sa traiesti iubiri nebunesti si povesti interzise, insa paradoxal te strecori cu abilitati nebanuite in inimile celor mai linistiti, calmi si la locul lor barbati. Tu esti cu capul in nori, el cu picioarele pe pamant. Ceea ce poate aduce echilibru, dar si plictiseala... pentru tine. Partea buna e ca ai ocazia sa domini si sa iei decizii, asa cum iti place!

Taur – barbatul care vrea sa se regaseasca

ce barbati atragi in functie de zodie foto: Poznyakov, Shutterstock

Esti o partenera care ofera stabilitate si siguranta, greu de abordat si de cucerit si tocmai de aceea atragatoare. Te va alege acel barbat care a trecut prin multe si are nevoie de armonie in viata lui. Daca cineva ii poate da incredere si il poate ajuta sa isi lipeasca la loc bucatelele rupte din suflet, tu esti aceea!

Citește și:

Gemeni – barbatul dornic de aventura

in functie de zodie foto: ladyphoto, Shutterstock

Tu esti sufletul petrecerii, asa ca pentru el nu poti trece neobservata. Nu e neaparat neserios, dar simte nevoia de actiune, tanjeste dupa o femeie incitanta, plina de viata, care sa-l scoata din rutina. Sa te cucereasca e pentru el o confirmare a masculinitatii. Pentru tine poate fi o dezamagire, daca se dovedeste ca nu e nici pe departe atat de sigur pe el si pasional cum incerca sa para.

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc