Setari Cookie-uri

Astrologie: Cum esti ca mama in functie de zodie

Ce fel de mama spun astrele ca esti!

mama in functie de zodie

Sa fii mama iti aduce impliniri, bucurii si sentimente inaltoare, dar si griji, responsabilitati, emotii. Plusurile si minusurile in relatia cu ai tai, modul in care te transformi dupa ce aduci pe lume un copil depinde si de trasaturile fiecarui semn zodiacal. Iata ce fel de mama spun astrele ca esti!

Calitatile si defectele mamelor din zodiac

Berbec

ce fel de mama esti

Plusuri - Iti iubesti enorm copiii, fara sa-i sufoci sau sa-i dragalesti excesiv. Ii inveti sa fie independenti, sa se descurce singuri inca de mici. Stii sa-i motivezi si ii sustii cu infocare!

Minusuri - Esti irascibila si uneori iute la manie, asa ca micutii vor invata repede sa nu-ti testeze limitele. E vai si amar cand sunt dezordonati sau obraznici!

Taur

ce fel de mama esti

Plusuri - Esti un exemplu de cumpatare pentru copiii tai, ii inveti de cand sunt de-o schioapa ca nimic in viata nu e gratis, dar nici nu-i lipsesti de cadouri, jocuri sau distractie.

Citește și:

Minusuri – Vrei ca totul sa fie intotdeauna „ca tine“, esti prea putin flexibila si nu accepti sa nu ti se asculte sfaturile sau sa fii contrazisa de propriile odoare.

Gemeni

ce fel de mama esti
Plusuri – Copiii cu mame Gemeni au o copilarie fericita. Ingaduitoare, jucausa, tu insati copilaroasa, nu ti-e greu sa te pui la mintea lor si le dai voie sa se bucure de tot ce le place.

Minusuri – Esti uneori prea indulgenta. Iti lasi copiii sa faca propriile alegeri, chiar daca stii ca nu sunt cele mai bune si nu-i prea certi nici cand gresesc. Riscul este sa-i scapi de sub control.

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc