Setari Cookie-uri

Astrologie: Ce sa nu-i spui niciodata iubitului tau ca sa nu-l pierzi

Lucrurile pe care fiecare barbat le destesta in functie de zodie.

Fiecare barbat are corzile lui sensibile. In functie de semnul lui zodiacal, anumite cuvinte il pot rani, dezamagi si indeparta de tine pentru totdeauna.

Cuvintele pe care sa nu i le spui iubitului in functie de zodia lui

Berbec

„Facem cum zic eu!“

barbati zodie foto: Milos Vucicevic, Shutterstock

Daca Berbecii detesta din suflet un lucru, acela este sa le impui ce si cum sa faca. Zodie de foc, omul tau va actiona numai asa cum vrea el si nu de putine ori va face ostentativ exact pe dos decat ii recomanda altii. Deci nu incerca sa te impui, altfel va disparea brusc din peisaj.

Taur

„Nu caut o relatie serioasa.“

barbati zodie foto: Matusciac Alexandru, Shutterstock

Sigur ca si Taurii vor sa se distreze, dar sunt profund familisti si nu pierd timp cu cineva care nu isi doreste sa investeasca alaturi de ei pe termen lung. Poate ai impresia ca replica asta il va motiva sa lupte pentru tine, ca sa nu te piarda, dar in realitate nu faci decat sa il indepartezi.

Citește și:

Gemeni

„Vreau sa stabilim un program fix.“

barbati zodie foto: Jaroslav Monchak, Shutterstock

Gemenii sunt, poate, cei mai libertini din zodiac. Nu vor sa fie constransi nicicum, oricat de mult te-ar iubi. Cea mai sigura cale sa pui pe fuga un Geaman este sa-i impui reguli si sa-l controlezi. Daca vrei sa afli ce face in fiecare clipa, nu ti-ai gasit omul potrivit.

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc