Setari Cookie-uri

Astrologie: Top 4 zodii de o sinceritate debordanta. Pregateste-te sa auzi doar adevarul.

De la care dintre cele 12 zodii sa te astepti sa auzi adevarul, fie ca il vrei sau nu?

Se spune ca suntem mintiti si mintim de zeci de ori pe zi. Totusi, unii sunt mai sinceri din fire, in vreme ce altii nu se sfiesc sa te minta cu zambetul pe buze. Iata de la care dintre cele 12 zodii sa te-astepti sa auzi adevarul si (aproape) numai adevarul!

4 cele mai sincere zodii si opusul lor

Berbec

zodii sincere

Este una dintre cele mai sincere zodii. Stie sa spuna lucrurilor pe nume intr-un fel atat de direct incat fie te enerveaza la culme, fie te dezarmeaza total. Deloc subtil, Berbecul nu se pricepe sa te menajeze si nu stie, pur si simplu, sa tina un secret. Nici sa vrea sa minta, Berbecilor nu prea le iese, fiindca ii ia gura pe dinainte si se dau de gol rapid.

Varsator

zodii sincere Varsatorul e un sustinator infocat al adevarului, pe care ti-l spune cu toata sinceritatea, chiar daca nu e nici pe departe ce vrei tu sa auzi. Cere-i sfatul daca vrei o parere obiectiva! Nu poate respecta oamenii care nu sunt cinstiti si n-ar vrea sa se regaseasca in aceasta ipostaza. Mai spune si el minciunele, dar nevinovate, legate de lucruri banale si lesne de trecut cu vederea.

Citește și:

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc