Setari Cookie-uri

Puterea ocultului: Ce carte de TAROT te reprezinta in functie de zodie

Ce carte de tarot corespunde semnului tau zodiacal si ce iti dezvaluie despre tine!

Folosite de secole in ocultism si practici magice de ghicire a viitorului, cele mai raspandite tipuri de tarot au la baza un set de 78 de carti, fiecare cu un rol bine determinat si cu un simbolism aparte. Afla care dintre ele corespunde semnului tau zodiacal si ce iti dezvaluie despre tine!

Ce dezvaluie cartile de tarot despre fiecare zodie

Berbec – Regele

carti de tarot zodii
Regele este cel care vrea totul aici si acum. Nu stie sa accepte un refuz, este de multe ori egoist, orgolios si isi foloseste influenta ca sa obtina ceea ce isi doreste, chiar daca nu in modul cel mai corect. Aceasta carte simbolizeaza putere si sprijin, dar si nesupunere, capacitate de a domina.

Taur – Marele Preot

carti de tarot zodii E o carte care semnifica trecerea catre o etapa superioara de cunoastere. Muncesti mult, inveti usor si evoluezi intelectual si spiritual. Perseverenta te transforma intr-o persoana apreciata, de incredere, la care altii apeleaza cand se afla in impas, pentru a-i ajuta sa gaseasca raspunsuri.

Citește și:

Gemeni – Indragostitii

carti de tarot zodii E de la sine inteles ca aceasta carte de tarot este simbolul prin excelenta al nevoii de iubire, de comunicare, de uniune. Este insa si un semnal de alarma cu privire la alegerile pe care le faci mai mult cu inima decat cu ratiunea. Poate trimite cu gandul la echilibru, la compromisuri si iertare.

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc