Setari Cookie-uri

Astrologie: Evadarea perfecta in functie de zodie

Unde sa mergi ca sa te simti in largul tau, sa-ti incarci bateriile trupului si pe cele ale sufletului in functie de zodia ta?

Cand simti ca ai nevoie sa schimbi peisajul, pune la cale o mica evadare. Dupa munca, stres, oboseala, esecuri sau tristeti, e firesc sa urmeze odihna, relaxare, detasare, bucurie. Unde sa mergi ca sa te simti in largul tau, sa-ti incarci bateriile trupului si pe cele ale sufletului, iti spune zodia.

Escapada ideala pentru fiecare zodie

Berbec – in creierii muntilor

escapada ideala Foto: everst, Shutterstock

Adrenalina si aventura te scot din cea mai proasta stare. Esti spontana si preferi sa-ti faci singura programul, fara sa depinzi de nimeni, asa ca mergi la munte, intr-un peisaj salbatic, trezeste-te devreme, culca-te tarziu, fa drumetii, poze, escaladeaza stancile, mananca in jurul focului de tabara.

Taur – intr-un paradis culinar

evadarea perfecta Foto: g-stockstudio, Shutterstock

Muncesti mult si meriti din plin sa te premiezi cu o iesire chiar daca scurta, dar all inclusive. Cum esti o gurmanda si-ti place sa ai la dispozitie o intreaga paleta de mancaruri gustoase, incearca Italia si fa-ti plinul cu paste, pizza si gelato. Fericirea e garantata!

Citește și:

Gemeni – la shopping

evadare Foto: Alliance, Shutterstock

Paris, Milano, Barcelona, ca sa fii chic, sau tari mai accesibile ca pret, ca sa nu faci gaura-n buget. Adori sa te plimbi prin magazine cautand oferte irezistibile si te lauzi cu fiecare mica afacere pe care ai facut-o cumparand lucruri frumoase la pret de chilipir. Uiti de stres instant!

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc