Setari Cookie-uri

Trăsătura surprinzătoare a fiecărei zodii

Se știe că Berbecii sunt impulsivi, Racii emotivi, Fecioarele perfecționiste, dar prima impresie nu-ți spune nici pe departe totul despre un om sau despre o zodie. Descoperă trăsăturile secrete, dar la fel de reale ale fiecărui semn zodiacal.

Trasaturi zodii

Berbec – are o sensibilitate aparte

Deși sunt impulsivi, irascibili, foarte siguri pe ei și capabili să înfrunte pe oricine cu sânge rece, Berbecii sunt adesea vulnerabili în fața propriilor emoții. E ușor să-i rănești și nu de puține ori plâng când nu-i vede nimeni.

Taur – devine brusc foarte gelos

Calmă și aparent deloc bănuitoare sau cicălitoare, femeia Taur este extrem de posesivă. Dovezile fizice de afecțiune sunt foarte importante pentru ea, de aceea are tendința să interpreteze exagerat orice astfel de gest îndreptat de partenerul ei către o altă persoană.

Gemeni – are nevoie de singurătate

Deși sunt printre cei mai sociabili din zodiac, mereu deschiși la distracție și înconjurați de oameni, Gemenii au și o latură introvertită. Uneori, ei simt nevoia să se retragă din mulțime, să stea singuri într-un colțișor, doar ei și gândurile lor.

Citește și:

Rac – este influențabilă

Par să aibă soluții pentru toată lumea și li se cer tot timpul sfaturi, cu toate astea, Racii se simt de multe ori pierduți și incapabili să ia decizii în privința propriei vieți. Femeia Rac este nehotărâtă și simte nevoia să fie ghidată către verdictul corect.

Leu – își face multe griji

Pentru că vor să iasă totul exact așa cum își propun și le pasă enorm de impresia pe care o lăsă celorlalți, de multe ori puternicii Lei sunt neajutorați ca niște copii, agitați și stresați când urmează să li se întâmple lucruri pe care nu le pot controla pe deplin.

Fecioară – e neașteptat de romantică

Toți știu despre Fecioare că sunt critice, analitice, realiste și autosuficiente. Totul până se îndrăgostesc lulea. Atunci, trimit biletele de dragoste, gătesc prăjiturele sau aranjează cine la lumina lumânării. Și devin, dintr-o dată, neașteptat de generoase.

Citește și:

Balanță – adoră liniștea

Mereu veselă, zâmbitoare și prietenoasă, cunoștințele apelează mereu la sfaturile ei pentru că este imparțială și corectă. Dar Balanța ține enorm la intimitate și nu-i place să fie nevoită să dea verdicte în situații uneori incomode. Câteodată și-ar dori ca prietenii ei să se descurce singuri.

Scorpion – vorbește fluent sarcasmul

Rareori poți spune despre un Scorpion că este hazliu. Umorul nu e nici pe departe punctul forte al acestei zodii pe care n-o prea vezi spunând bancuri sau râzând în hohote. Ironia însă îi caracterizează și este atât de fină încât mulți nici nu o percep.

Săgetător – este o zodie foarte profundă

Pentru că la prima vedere sunt aventurieri, le place distracția și își asumă riscuri, puțini știu că Săgetătorii nu sunt deloc superficiali, cum ar putea să pară, ci dimpotrivă, foarte analitici și profunzi atunci când e vorba de lucruri serioase.

Citește și:

Capricorn – îi place distracția

Deși Capricornii sunt muncitori, serioși, își fac greu prieteni și sunt foarte rezervați când vine vorba de propria persoană, asta nu înseamnă că s-ar da în lături de la escapade de tot felul. Le plac petrecerile și se simt excelent oriunde distracția e-n toi.

Vărsător – își ascunde timiditatea

Deși zvăpăiată și mereu în centrul atenției, femeia Vărsător e foarte emotivă, sensibilă și își interiorizează sentimentele. Considerată de mulți excentrică și volubilă, are o carapace sub care ascunde mult mai mult decât lasă să se vadă.

Pești – tânjește în secret după atenție

Deși petrec mult timp singuri, cufundați în visare și par să nu aibă nevoie de nimeni în preajma lor, în realitate nu-și doresc nimic mai mult decât să fie căutați, găsiți și salvați din stările lor de incertitudine și neliniște.

Citește și:

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/ By TatianaKost49

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc