Setari Cookie-uri

Cele mai stresate 5 zodii

Astăzi nimeni nu e ferit de stres. Numărat bani, cheltuieli mari, termene limită, eșecuri, frustrări, toate ne provoacă neliniște și ne alungă echilibrul până acolo că ne putem îmbolnăvi sau ceda nervos.

Chiar dacă toți suntem supuși unui nivel de stres mai mic sau mai mare, unele zodii cad mai des pradă neliniștii și preocupărilor presante.

Gemeni

Este, poate, cea mai stresată zodie și asta pentru că face o mie de lucruri în același timp. Munca, petreceri, foarte multe evenimente, discuții, activități solicitante și persoane care trag de ei în toate direcțiile, așa că nu știu nici ei cum să se mai împartă ca să fie toată lumea mulțumită. Gemenilor le e foarte greu să se relaxeze chiar și când sunt în concediu sau la SPA. Mereu au ceva de făcut, de terminat sau de început, mii de gânduri, de polemici, de idei de pus în practică. Soluția pentru acești nativi este să-și ia liber de la orice obligație din când în când, să închidă telefonul mobil și să nu mai răspundă la nicio solicitare, în afară de cele care le fac plăcere.

Citește și:

Cele mai stresate zodii

Berbec

Se spune despre Berbeci că nu au stare, că nu sunt mai niciodată calmi. Agitația interioară îi definește, iar prea multă liniște îi plictisește. E o zodie care trăiește mereu sub presiune și se stresează din orice: că nu a venit la timp autobuzul, că a prins numai roșu la semafor, că a mâncat prea mult la cină, că e coada la supermarket. Cel mai tare îl neliniștește să nu i se dea dreptate sau să fie cineva mai bun decât el, caz în care nu cedează prea ușor. `Până și lipsa adrenalinei e stresantă pentru Berbeci, care caută parcă cu tot dinadinsul situațiile-limită și provocările care să le facă viața palpitantă. Stresul este în cazul lor cât se poate de exteriorizat și verbalizat. Cel mai bun mod de a-l ține sub control este sportul, cu cât mai intens, cu atât mai bine.

Citește și:

Rac

Pesimiști de fel, Racii pun răul în față și se stresează de multe ori fără sens și fără să se manifeste neapărat zgomotos. Își interiorizează mult trăirile când îi supără cuvinte sau gesturi uneori banale. Tot ce-și doresc este să fie apreciați, de aceea îi tulbura peste măsură senzația că totul le merge pe dos, că nu au noroc și că eforturile lor sunt trecute cu vederea. Faptul că plâng sau se plâng des nu este altceva decât o refulare firească a angoaselor prin care trec. Principala grijă pentru Raci este bunul mers al lucrurilor în familie. Își faci mii de griji pentru copii, pentru soț, pentru curățenia din casă. De asemenea, greșelile din trecut sunt o sursă importantă de neliniște pentru ei. Mereu le aduc în actualitate și astfel importanța lor se amplifică nepermis, îi întristează și îi fac să devină triști și timorați.

Citește și:

Fecioara

Responsabilitățile sunt cele care stresează enorm acești nativi foarte serioși, muncitori și paroliști. Când vrei să-ți iasă totul perfect, sigur că stresul la care ești supus e mare. Așadar, dacă vrei să stresezi o Fecioară, nu trebuie decât să-i dai un deadline strâns la un proiect important. Cum munca e viața ei și nu concepe să întârzie, e în stare să nu mai doarmă noaptea, să nu mai mănânce, doar ca să se încadreze în timp. Dornice de stabilitate, Fecioarele își fac foarte multe griji și în privința câștigurilor financiare. Orice sumă de bani pierdută sau un loc de muncă nesigur le provoacă un mare disconfort.

Scorpion

Nu trebuie să faci nimic special ca să stresezi un Scorpion, se descurcă destul de bine și singur. E suficient să nu-i răspunzi la salut într-o zi, din neatenție, să nu-l asculți când are să-ți povestească ceva sau să întârzii o jumătate de oră acasă. Va întoarce situația pe toate părțile și se va întreba zile în șir cu ce ți-a greșit de merită tratamentul ăsta. Se cufundă în propriile gânduri și se consumă mult mai mult decât ți-ai imagina. Nevoia de control e un stres major pentru Scorpioni și se manifestă mai ales în viața de cuplu. Tensiunea nervoasă la care se supun singuri e uneori copleșitoare pentru acești nativi cărora le este greu să gândească pozitiv.

Citește și:

Cele mai stresate zodii

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/By Salvadorova

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc