Setari Cookie-uri

Top 4 zodii care nu pot fi cucerite usor. Te numeri printre ele?

Nu ajungi la inima și nici în așternuturile lor cu una, cu două.

Dacă te gândești la o simplă aventură, șansele tale sunt aproape de zero cu acești nativi. Nu ajungi la inimă și nici în așternuturile lor cu una, cu două. Dar dacă îți dorești o relație serioasă, merită din plin să încerci să-i cucerești.

4 zodii greu de cucerit

Taur - consideră aventurile o pierdere de vreme

zodii greu de cucerit

Taurii au un farmec al lor care nu trece neobservat. Îți atrag atenția, lasă impresia că nu e greu să te apropii ei, dar sunt destul de sceptici când e vorba să se implice într-o relație. Te poți aștepta să-ți spună la început că nu puteți fi mai mult decât amici. Asta, pentru că trebuie să-și cunoască bine partenerul înainte să-i dea o șansă. E nevoie de timp petrecut împreună ca să afle dacă are un job stabil, vreun hobby periculos sau cât se serioase au fost ultimele lui relații. Conservatori și familiști, își doresc pe cineva care să le ofere stabilitate și să le fie alături pe termen lung. Inteligența, prestanță, perseverența sunt calități care îi vor convinge.

Citește și:

Scorpion - trebuie să le stârnești pasiunea

zodii greu de cucerit

Scorpionii sunt, poate, zodia cea mai senzuală. Adora să te seducă, dar n-au nicio problema să te abandoneze în mijlocul jocului, dacă lucrurile nu decurg așa cum vor ei. Ca să cucerești un Scorpion, trebuie să-l intrigi, să te distantezi, să-l lași să te abordeze el. Nu-i place să se predea imediat, adora suspansul și caută cu tot dinadinsul să se învăluie în mister. Acum dispare, acum te caută. Nu trebuie să-l faci gelos, dar e bine să-l lași să-ți simtă lipsa, să i se facă dor. Greu se implică într-o relație și la fel de greu renunță la jumătatea lui, odată ce lucrurile au devenit serioase.

Vărsător - au nevoie de timp

zodii greu de cucerit Vărsătorii nu se implică într-o relație până când nu sunt foarte siguri de ceea ce simt. Mereu se tem să nu greșească, să nu confunde atracția cu iubirea și ca urmare s-ar putea să se facă dintr-o dată nevăzuți ca să aibă răgazul de a-și analiza minuțios sentimentele. Li s-a dus vestea despre cât pot fi de distanți și insensibili odată ce au descoperit că nu ești ceea ce sperau. Adevărul este că nu le place să facă promisiuni, declarații, să-și ia angajamente, până când nu sunt absolut convinși că persoana de lângă ei e cea alături de care vor să-și petreacă mai mult decât un anotimp. Ca să-i ajuți să se hotărască, trebuie să fii inventiv, să le dai de înțeles prin mijloace originale cât de mult ții la ei.

Citește și:

Săgetător - adora să se joace

top zodii

Nu sunt neapărat greu de cucerit, dar asta e impresia pe care vor să o lase. Par inabordabili și aroganți. Semnalele pe care le transmit sunt confuze în mod premeditat, tocmai să aibă timp să se hotărască și să te testeze. Tactica e simplă: îți stârnesc interesul, dar nu fac nimic decisiv, te țin în suspans și se joacă cu mintea ta. Au multă încredere în ei, un ego dominant și știu că merită un partener pe măsură. Trebuie să le oferi multă aventură și adrenalină ca să ai o șansă, să le dai senzația că sunt norocoși că i-ai ales, dar și că ei sunt cei care dețin controlul total asupra ta. Săgetătorul nu cedează decât atunci când se convinge că nu dai înapoi, ci lupți pentru iubirea lui.

Foto interior: Gorbash Varvara, Shutterstock

Citește și:

Foto by Billion Photos via Shutterstock

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc