Setari Cookie-uri

Astrologie: Femeia Rac, cea mai buna sotie din zodiac

Romantica, docila, sincera... Femeia Rac este visul oricarui barbat care stie sa o aprecieze si sa o protejeze.

femeia rac foto: ladyphoto, Shutterstock

La inceput, te atrage pentru ca e prietenoasa, calda, nu ezita o clipa sa-ti ofere ajutorul ei neconditionat, un zambet larg sau o imbratisare stransa atunci cand ai mai mare nevoie. Inainte de iubita, iti este prietena, cea care te intelege si te ajuta cu sfaturi, cu solutii. Femeia Rac nu e facuta sa traiasca singura si ar fi pacat sa se intample asta. Pur si simplu, nu poate sa nu iubeasca si sa nu daruiasca din dragostea ei. Cine se cuibareste la ea in suflet va fi un barbat rasfatat cu multe dovezi de iubire.

Femeia Rac este alegera perfecta pentru o relatie pe termen lung

Isi pune sufletul pe masa

Femeia Rac e foarte sentimentala, afectuoasa, delicata si dedicata. Chiar daca a suferit enorm si a avut inima franta nu o data, ea nu stiu sa iubeasca altfel decat din tot sufletul. Cu buna stiinta se face vulnerabila in fata partenerului, pe care il adora de-a dreptul si il iubeste total, cu orice risc. Este foarte emotiva si usor de ranit, dar daca iti doresti o relatie pe termen lung, o persoana in care sa ai incredere deplina si care sa nu te lase la greu, femeia Rac este alegerea perfecta pentru ca:

Citește și:
  • Iarta mult si nu stie ce este egoismul. Mereu ii pune pe ceilalti pe primul plan.
  • Este extrem de protectoare si face orice ii sta in putinta pentru a avea parte de armonie in cuplu.
  • Poti s-o influentezi usor: daca te iubeste, face orice sa te vada fericit, renunta inclusiv la propriile principii.
  • Stie sa se poarte cu duhul blandetii si sa te alinte.
  • Este fidela si devine in scurta vreme dependenta de tine, fara sa-si imagineze viata cu altcineva.
  • Nu obisnuieste sa minta, este de o sinceritate care te lasa fara replica.
  • Pentru femeia Rac familia este cel mai important lucru de pe Pamant. Divinizeaza pur si simplu ideea de uniune, de casatorie, care trebuie sa dureze toata viata.
  • Nu concepe viata fara copii si fara barbatul iubit, pe care ii tine in puf. Din momentul in care devin sotii si mame, casa este Universul femeilor Rac si principala lor prioritate.
  • Isi sacrifica orice minut liber si renunta chiar si la somn, pentru ca alor ei sa nu le lipseasca nimic. E acea mama care face desenele copiilor pentru la scoala in miez de noapte sau calca camasi la 5 dimineata, pentru ca sotul sa fie imbracat impecabil a doua zi.
  • De cele mai multe ori, e o bucatareasa excelenta, care invata de dragul tau toate retetele care-ti plac si altele in plus. N-o sa-i poti reprosa femeii Rac niciodata nimic legat de gospodarie, pentru ca e spatiul in care ea se simte cel mai bine si are griija sa fie intotdeauna confortabil si primitor.

Pentru ca e si ea om, are defecte

Poate fi extrem de nehotarata, de suparacioasa si de schimbatoare. Sensibilitatea crescuta o face sa dramatizeze lucruri care pentru tine nu au mare insemnatate. De multe habar nu ai ce ai facut sau ce ai spus de nu ti-a mai vorbit toata seara si a dormit singura pe canapea. Nu este deloc toleranta daca este pus in pericol statutul ei si mai ales daca uiti lucruri care au importanta sentimentala, de exemplu, data aniversarii voastre. Imatura, se poarta uneori ca un copil, dar face asta doar daca se simte neglijata si are nevoie de atentie.

Citește și:

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc