Setari Cookie-uri

3 semne zodiacale pe care le salvează simțul umorului

În ziua de azi, când suntem mereu stresați și încrâncenați, să stingi un conflict sau să te încurajezi cu o glumă spusă la momentul oportun este o abilitate cu care nu se pot lăuda mulți. 3 dintre semnele zodiacale au darul de a fi amuzante exact când trebuie, cât să iasă din încurcături și să capete doza necesară de optimism și energie.

Săgetător

De un optimism molipsitor, Săgetătorul nu se sperie ușor și adoarme seara mai mereu cu zâmbetul pe buze. Nu pentru că lucrurile se petrec mereu întocmai cum își dorește el, ci pentru că nu se lasă copleșit când se întâmplă altfel. Și ce dacă și-a rupt un toc sau a pierdut un tren? Știe să facă haz de necaz și să găsească alternative dintre cele mai curajoase. Consideră umorul cea mai bună cale de a face față situațiilor dificile și găsește partea amuzantă chiar și unde nu-i. Foarte spontani, Săgetătorii reușesc să destindă atmosfera imediat cu o glumă bună sau cu o poveste personală simpatică și nu suportă să-și petreacă timpul în preajma oamenilor negativi. În discuțiile cu cei pe care nu-i au la suflet, umorul lor poate deveni însă usturător.

Citește și:

Gemeni

Gemenii sunt amuzanți și simpatici prin natura lor. Știu să se facă plăcuți, să spună bancuri la care toată lumea râde și vorbesc fluent sarcasmul. Ironia și autoironia îi ajută să treacă mai ușor prin dezamăgiri și fac niște mistouri atât de reușite, că n-ai cum să le uiți! Acest maestru al comunicării e în stare să te facă să râzi și în cea mai tristă zi a vieții tale, să te scuture bine și să te aducă cu picioarele pe pământ. Dacă Gemenii sunt printre cei mai mari cuceritori din zodiac, acest lucru se datorează în mare parte tocmai umorului lor fin. Oricine își dorește alături pe cineva care să îl facă să râdă, să se simtă bine. Însă nu întotdeauna remarcile lor sunt atât de distractive și nevinovate cum vor să pară. Pe principiul „glumind poți să spui orice, chiar și adevărul“, reușesc să atace cu subtilitate și să iasă basma curată din multe situații.

Citește și:

Zodii cu simtul umorului

Balanță

Umorul Balanței este poate cel mai de apreciat dintre toate, pentru că ea nu face niciodată glume nesărate, care te-ar putea pune la colț. Pozitivismul, tactul și diplomația îi caracterizează pe acești nativi chiar și atunci când râd și se distrează, astfel încât să nu rănească sentimentele nimănui. Cei născuți în această zodie reușesc nu doar să destindă atmosfera cu glumele lor când se afla într-un grup, ci chiar să dezamorseze conflicte când lucrurile par a fi pe punctul de a exploda. E vorba de un umor care nu lezează pe nimeni, ci aduce armonie și echilibru. Reușesc să facă haz de slăbiciunile pe care toată lumea le are, chiar și ei, râzând de situațiile ciudate în care viața ne aduce pe toți la un moment dat. Și, deși nu au veleități de comediant, când sunt în forma te pot face să râzi cu lacrimi, povestind în stilul propriu diverse experiențe hilare.

Citește și:

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/By Roman Samborskyi

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc