Setari Cookie-uri

Iubești un Leu? 6 lucruri pentru care să fii pregătită

Încrezător, carismatic, pasional, Leul este un bărbat care te poate face foarte fericită, dacă-i cunoști punctele forțe și pe cele sensibile și reușești să i le accepți. Iată la ce să te aștepți!

1. N-o să-i lipsească admiratoarele

Chiar dacă e într-o relație serioasă, Leul va fi mereu înconjurat de femei frumoase și cea mai sigură cale spre a-l pierde este să încerci să-l controlezi. Îi place să știe că ești un pic geloasă și, chiar dacă nu se dă de gol, jubilează dacă te vede dornică să lupți pentru el, dar e bine să nu faci acte de bravură sau crize de nervi, ci să ai încredere în tine și în el. Dacă nu-i îngrădești libertatea, ai toate șansele să rămână lângă tine de bunăvoie.

2. Este un bărbat gelos

Pe cât de mult îi place să fie curtat, pe atât de puțin apreciază ca alții să te curteze pe tine. Nu e o idee bună să-ți propui să-l faci gelos. Are nevoie să știe că ești îndrăgostită până peste cap de el și că nu ai ochi pentru nimeni altcineva. Dacă are senzația că nu e singurul care beneficiază de atenția ta, se retrage fără să stea prea mult pe gânduri. Așa că, nu-i dă ocazii să se îndoiască de faptul că ești cea mai loială parteneră de pe suprafața Pământului, iar el marea ta dragoste.

Citește și:

Barbatul Leu

Sursa Foto: Shutterstock/ By Chekart

3. Dacă vrei să faci pe șefa, ți-ai găsit nașul!

Șeful suprem e el, cel care decide unde, cum și când se întâmplă lucrurile. Și are întotdeauna dreptate, indiferent ce i-ai spune tu sau oricine! Dacă ridici tonul, îi dai ordine sau îl critici pentru te miri ce, o să scoți la suprafață acea latură a lui pe care nu-ți dorești să o cunoști.

4. Ai face bine să-l lauzi

E foarte important pentru el să-l admiri, să-i spui că arătă bine, că e cel mai frumos, cel mai elegant, cel important om din viața ta. Încearcă să observi orice detaliu, că și-a schimbat butonii de la cămașă, tunsoarea sau parfumul. Și neapărat ascultă-l cu mare atenție. Nu contează cât ești de ocupată, când îți povestește cum a fost la serviciu sau unde vrea să călătoriți la iarnă, nici să nu clipești. Trebuie să aibă convingerea că ești interesată de ce spune, că îl asculți și că îl susții.

Citește și:

5. Vei fi cea mai răsfățată

Așa puternic și sigur pe el cum e, bărbatul Leu poate fi cel mai romantic. E maestru când vine vorba de complimente, cadouri și gesturi surprinzătoare. Vrea să te facă cea mai fericită femeie din lume și se dovedește un adevărat cavaler, gata să te protejeze și să te iubească o viață. E foarte generos cu oamenii pe care-i iubește și, pentru că adoră luxul și vrea să se știe că are gusturi bune, de cele mai multe ori face cadouri scumpe, rafinate, care să te lase fără replică.

6. Nu o să mai ai niciun weekend liniștit

Dacă obișnuiai să-ți petreci sfârșitul de săptămână dormind mult, uitându-te la filme și stând tolăniță pe canapea, cu o carte în mână, n-o să se mai întâmple asta cu un iubit Leu în casă. Plin de energie și foarte activ, adora să iasă, să se plimbe, să facă mișcare, să călătorească. Cel mai probabil îți vei petrece fiecare weekend în altă parte, experimentând câte o mică nebunie.

Citește și:

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/ By Chekart/ By Masterrr

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc