Setari Cookie-uri

Cărțile care se potrivesc zodiei tale

Când vine vorba de relaxare, cititul este una din activitățile simple și la îndemână oricui. Însă nu orice carte e potrivită pentru oricine. Poți face alegerea bună în funcție de starea de moment, dar și de zodia ta!

cartile care se potrivesc zodiei tale

Berbec – cărți de... buzunar

Cu o răbdare că a ta, să „stai “ și să citești pare timp pierdut. Cu cât are mai multe pagini o carte, cu atât te descurajează mai tare. Îți dorești totul concret, sub formă de schemă sau rezumat, așa că, pentru tine sunt ideale ghidurile practice, scurte și la obiect, nu poveștile nesfârșite...

Taur – despre secretul succesului

Adori să citești poveștile unor oameni care au reușit ce și-au propus în viață, chiar dacă nimic nu părea să țină cu ei. Te inspiră și te motivează să nu renunți la idealul tău. Totodată, nu ratezi cărțile de referință, ale marilor autori, despre care consideri că trebuie bifate de oricine, pentru cultura generală.

Gemeni – citești orice

Tu ești ca un burete, asimilezi orice e nou și informațiile pe care le primești nu sunt niciodată prea multe. Indiferent de tema cărții alese, tot vei găsi ceva de învățat, de lăudat, de criticat, de dezbătut cu prietenii. Însă te îndrăgostești de autorii și de personajele care te provoacă intelectual.

Citește și:

Rac – despre sentimente

Cărțile despre iubire sunt cele în care te pierzi cu cel mai mare drag, ele îți redau speranța că dragostea învinge. Ești nu doar o romantică prin excelență, ci și o povestitoare înnăscută. Adori să le spui basme copiilor și chiar poți compune chiar povești sau versuri de o profunzime de invidiat.

Leu – lecturi motivaționale

Cărțile despre conducători celebri, despre eroi, salvatori, despre oameni puternici care au trăit aventuri de-a dreptul ireale, aceastea te captivează. Totodată, cărțile de psihologie și filosofie îi ajută pe Lei să înțeleagă mai bine natura umană și să lupte cu propriile slăbiciuni.

Fecioară – puterea prezentului

Îți prind bine lecturile care te învață despre bucuria de a trăi. Fiindcă ai tendința să te ancorezi prea mult în muncă și responsabilități, ai nevoie să înveți de la alții cât e de important să te relaxezi, să te bucuri de momentele simple. Îți plac și cărțile bine documentate despre dietă, medicină și stil de viață sănătos.

Citește și:

Balanță – feminitate și bunătate

Cărțile pe care le adori sunt despre frumusețe și puritate sufletească, despre puterea prieteniei, a compasiunii, a iertării. Citești cu plăcere poveștile unor personaje care luptă pentru dreptate, care înfruntă lumea ca să apere adevărul său care merg până la capătul Pământului în căutarea sufletului-pereche.

Scorpion – să fie SF!

Pentru tine nimic nu e ceea ce pare, iar multe dintre ideile pe care le ai astăzi le-ai descoperi tocmai prin lectură. Adori să pătrunzi în mințile oamenilor, să dezlegi mistere, să descoperi lucruri năucitoare. Te captivează poveștile fantastice sau SF, despre pasiuni mistuitoare, răzbunare sau puteri paranormale.

Săgetător – despre călătorii

Te regăsești mai ales în cărțile care au această temă a călătoriilor spirituale sau inițiatice, îți plac aventurile care duc la capătul lumii, spre tărâmuri neexplorate și care au ca finalitate fericirea, împlinirea unui vis. Te recunoști în personajele puternice, care au curajul să se întreacă pe sine, să nu renunțe la căutările lor.

Citește și:

lecturi motivationale

sursa foto: shuttertock/by chinnapong

Capricorn – citești și înveți

Pentru că ești foarte practică, citești cu plăcere trucuri despre cum să-ți organizezi cât mai eficient munca, jardinieră sau spațiul din casă. Când vine vorba de cărți mai serioase, le alegi pe cele inspirate din fapte reale, povești de viață care au cât mai puțin de-a face cu ficțiunea.

Vărsător – ceva inedit

Te fascinează să afli cum au apărut diverse obiecte, companii sau ideologii care au cucerit lumea și îți dorești să fii la rândul tău o deschizătoare de drumuri. Te îndrăgostești de cărțile atipice, care nu respectă clișee și reușesc să te surprindă când nici tu nu te mai aștepți.

Pești – despre magie

Citești cu interes despre astrologie, viața de după moarte, telepatie, vindecări miraculoase ori iubiri nemuritoare. La fel de mult te atrage magia care se petrece în sufletele oamenilor, sub forma cărților de psihologie sau spiritualitate. Despre istoria artelor, a muzicii și a religiei ți se pare că nu știi niciodată destul.

Citește și:

sursa foto front page: shutterstock/by stokkete

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc