Setari Cookie-uri

Lecția karmică pe care trebuie să o înveți de la zodiile pe care le întâlnești

Se spune că totul se întâmplă cu un motiv. Și că oamenii pe care-i întâlnim nu intră în viețile noastre fără un scop. Când se creează o legătură puternică între tine și altcineva, înseamnă că aveai nevoie exact de energia pe care acea persoană ți-a adus-o într-un anumit moment din viața ta.

Descoperă motivul pentru care Universul ți-a scos în cale un om născut într-o zodie anume, indiferent că ți-e prieten, coleg sau iubit, și ce ai de învățat de la el ca să evoluezi.

Berbec – lecția naturaleții

Deși intră de multe ori în bucluc pentru că-l ia gura pe dinainte și nu reușește deloc să fie diplomat, Berbecul de unele lucruri nu poate fi acuzat: de ipocrizie sau falsitate. Este o zodie pe cât de veselă, spontană și plină de energie, pe atât de sinceră și deschisă. Nu știe să-și ascundă părerile sau sentimentele. Învață de la el să spui ce simți și să faci ce vrei, fără constrângeri.

Taur – lecția fidelității

Taurii sunt o zodie constantă, liniștită, dependentă, loială nu numai partenerului de viață, ci și planurilor lor. De la un Taur înveți să nu renunți. Nici la principiile tale, nici la o relație după prima ceartă, nici la jobul de vis la care aproape că nu mai speri, nici la parfumul acela scump la care ți-a rămas gândul. Ia exemplu și luptă pentru toate cu încăpățânare, dar și cu realism!

Citește și:

Gemeni – lecția libertății

Dacă ești prizoniera blazării, a rutinei, a propriilor temeri, a nevoii de siguranță și control, Geamănul a venit în viața ta ca un exemplu de flexibilitatea și independența. De la el înveți că nimeni nu-ți aparține, că nici tu nu aparții nimăni și că schimbarea face parte din viață. De la Geamăn prinzi curaj să te desprinzi din zona de confort, să-ți dorești mai mult și mai bine.

Gemeni

sursa foto: shutterstock/by gorbash varvara

Rac – lecția iertării

Foarte sentimental, Racul iubește mult și suferă pe măsură. Un astfel de suflet sensibil intră în viața ta ca să te învețe despre vulnerabilitate, empatie și iertare. Vei afla de la el că familia e mai importantă decât profesia, că sentimentele cântăresc mai mult decât rațiunea sau ambiția și că, deși cu toții greșim, dacă suntem iubiți cu adevărat, vom primi sau vom oferi o nouă șansă.

Citește și:

Leu – lecția curajului

Dacă nu-ți găsești rostul și te complaci într-o situție care te nemulțumește, de la un Leu vei învăța să lupți pentru tine, să dai totul ca să obții ce-ți dorești, indiferent că e vorba de un loc într-un autobuz aglomerat sau de locul 1 într-o compeție dificilă. Universul a trimis un Leu în viața ta pentru că ai nevoie de motivație și de încurajări. Învață de la el să nu te sperii de orice obstacol.

Fecioară – lecția responsabilității

Dacă ești dezorganizată, dezorientată, mereu cu capul în nori, ai nevoie de o Fecioară ca să te ajute să-ți pui ordine în viață, în gânduri, în lucruri. Exigentă și pretențioasă, te va obliga să devii cea mai bună versiune a ta. De la ea înveți să-ți respecți prioritățile și să fii responsabilă, să-ți faci planuri și economii. E timpul să ai mai multă grijă de tine și să te valorizezi.

Citește și:

Lecția karmică pe care trebuie să o înveți de la zodiile pe care le întâlnești

Balanța – lecția păcii

Se spune despre Balanța că este cea mai sociabilă, comunicativă și echilibrată zodie. O prietenă bună de care ai nevoie în viața ta indiferent de semnul tău zodiacal. Dacă o întâlnești, ai de învățat de la ea despre fair-play, diplomație, ajutor necondiționat și găsirea liniștii interioare fără de care nu poți fi deschisă, calmă și zâmbitoare în relația cu ceilalți.

Scorpion – lecția pasiunii

Scorpionul este o zodie hotărâtă, sigură pe ea, care nu cedează cu una, cu două. Prezența lui în viața ta e un imbold de a accepta provocări, de a munci mai mult, de a te implica până la ultima picătură de energie, de a pune suflet în tot ceea ce faci, indiferent că e vorba de profesie sau de viață personală. Vei învăța de la Scorpion că doar lucrurile făcute cu efort și pasiune îți aduc satisfacții reale.

Citește și:

Săgetător – lecția optimismului

Această zodie știe mai bine ca oricine să se bucure de viață. Și ce dacă ai avut o zi proastă sau o bătălie pierdută?! De la Săgetător înveți să te ridici de jos cu zâmbetul pe buze și să pornești într-o nouă aventură, fiindcă e mai important drumul decât rezultatul. Dacă un lucru îți place, dacă te incită, dacă te face fericită, nu spune nu, fiindcă nu trăiești o veșnicie și oportunitățile nu se repetă.

Zodie

Capricorn – lecția maturității

E tentant să fii mereu Zen și lipsit de griji, dar nu poți să copilărești la infinit. Dacă te regăsești în situația asta, ai nevoie de un Capricorn în viața ta. Model de ambiție, răbdare, seriozitate și organizare, o motivație ca a lui te poate ajuta să muți și munții. E drept că uneori nu-i mai rămâne deloc timp liber, că poate fi considerat prea exigent sau singuratic, însă și succesul este pe măsură.

Citește și:

Vărsător – lecția perspicacității

Vărsătorul e o zodie care nu se încadrează în tipare. Îi place să fie original, să facă lucrurile diferit și poți învăța de la el, în primul rând, să nu-ți fie teamă să experimentezi. Dacă viața ta e tristă sau plictisitoare, dacă îți faci prea multe griji pentru ce a fost sau ce va fi, urmează modelul Vărsătorului și lăsă destinul să te surprindă. Ce dacă nu deții controlul? Poate nu cazi, ci înveți să zbori...

Pești – lecția iubirii

De multe ori, noi oamenii suntem prea ocupați să muncim, să câștigăm, să economisim și uitam ce e mai important: să iubim. Dacă ai aproape un reprezentant al zodiei Pești, uită-te bine la el și învață că e bine să fii relaxat, să-ți dai voie să speri, să visezi cu ochii deschiși și să iubești din tot sufletul, fără să calculezi nimic. Nu uita să te bucuri de viață și de oamenii de lângă tine!

Citește și:

sursa foto front page: shutterstock/by bo-draw

sursa foto facebook: shutterstock/by anton27

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc