Setari Cookie-uri

Astrologie: Slabiciunea ta cea mai mare in functie de zodie

Oricat am dori sa ne fie trecute cu vederea, slabiciunile fac parte din noi, asa ca e necesar sa le constientizam si sa le temperam.

slabiciunea in functie de zodie foto: By marcogarrincha, Shutterstock

Adesea suntem intrebati despre calitatile si defectele noastre. Ne place sa vorbim despre cele dintai, insa pe cele din urma, pentru ca ne fac vulnerabili, obisnuim sa le ascundem cum putem mai bine. Oricat am dori sa ne fie trecute cu vederea, slabiciunile fac parte din noi, asa ca e necesar sa le constientizam si sa le temperam.

Slabiciunea fiecare zodii in parte

Berbec – nerabdarea

Intotdeauna te grabesti sa spui sau sa faci lucruri, fara sa te gandesti la consecinte. Uneori ai noroc, alteori nerabdarea se dovedeste o reala pacoste pe care o platesti scump.

Taur – lentoarea

Adori confortul si nu iti place sa te grabeasca nimeni. Faci lucrurile in ritmul tau, dar incetineala si obiceiul de a evita cu tot dinadinsul provocarile te pot face sa pierzi oportunitati importante.

Citește și:

Gemeni – nestatornicia

Uneori, esti considerata aiurita sau chiar un pic iresponsabila pentru ca te razgandesti cat ai clipi. Iti trec prin gand o mie de planuri in acelasi timp si cu greu te poti concentra asupra unuia singur.

Rac – lipsa increderii in tine

Te framanti mult, te invinovatesti, esti nesigura si de aceea mereu dependenta de altii. Sensibilitatea si indoielile prea mari fac din tine prea des tinta dezamagirilor.

Leu – orgoliul

Iti pierzi de multe ori cumpatul si ii indepartezi pe cei dragi cu egocentrismul si aroganta ta. Daca nu esti in centrul atentiei, ii faci pe ceilalti sa regrete din plin. Un pic de maturitate nu strica!

Fecioara – obiceiul de a te preocupa

Esti perfectionista si iti faci prea multe griji pentru orice lucru. Nu te relaxezi niciodata, nu esti multumita nici de tine, nici de altii. Ar fi ideal sa te stresezi mai putin!

Citește și:

Balanta – ezitarea

Esti mereu nehotarata si taraganezi la infinit deciziile, pentru ca nu esti sigura care e calea cea dreapta. Pierzi timp pretios, un obicei pagubos pentru tine si agasant pentru ceilalti.

Scorpion – emotiile intense

Dramatismul te baga nu de putine ori in bucluc. Traiesti totul la intensitate maxima, dar iti interiorizezi emotiile, in loc sa vorbesti deschis despre ele. Astfel, esti mai mereu neinteleasa.

Sagetator – lipsa de delicatete

Modul direct, uneori brutal de a spune lucrurilor pe nume este cea mai mare dintre slabiciunile tale. Stii prea bine ca diplomatia face minuni, totusi lasi impresia ca esti insensibila de multe ori.

Capricorn – gandirea negativa

Organizata si rationala, preferi sa iti imaginezi cele mai pesimiste scenarii, decat sa fii luata prin surprindere. Pui raul in fata si nu ai incredere in oameni, ceea ce ii indeparteaza pe multi.

Citește și:

Varsator – lipsa echilibrului

Esti imprevizibila. Acum rece, acum prietenoasa, acum rautacioasa, acum generoasa. Cu asa atitudine, e dificil sa fii apreciata la adevarata valoare, pentru ca lasi impresia ca esti superficiala.

Pesti – prea marea incredere in oameni

Nu de putine ori ai dat de necaz pentru ca ai avut incredere in cine nu trebuia. Iti pui sufletul pe masa si te astepti ca si altii sa procedeze intocmai. Trece-ti sentimentele prin filtrul ratiunii!

Foto prima pagina: By Zastolskiy Victor, Shutterstock

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc