Setari Cookie-uri

Astrologie: Puterea magica a zodiei tale

Cum sa iti folosesti puterile magice in functie de zodie!

puterea magica a zodiei foto: By Captblack76, Shutterstock

Chiar daca viata ne obliga sa ne concentram asupra fizicului, asupra lucrurilor materiale, suntem fiinte mistice, avem fiecare abilitati inexplicabile si superputeri spirituale. Trebuie doar sa le constientizam si sa le dam putere.

Puterea magica a fiecarei zodii in parte

Berbec – instinctele tale sunt uimitoare

Se spune despre tine ca faci lucrurile fara sa gandesti, si de multe ori asa este. Pentru ca inainte sa gandesti, simti. Instinctele tale sunt atat de puternice, incat nici sa vrei cu tot dinadinsul, nu ai avea cum sa te opui si sa le ignori. Focul tau interior aprinde cu usurinta vapai si in sufletele altora.

Taur – atragi norocul cat ai clipi

Parca esti un magnet care atrage bunavointa Universului. Realismul tau, lipsa sovaielii, alegerile bine gandite sunt atuurile care par de multe ori sa te transforme in favorita astrelor. E de invidiat modul in care acaparezi bunastarea, linistea si confortul, datorita frumusetii tale sufletesti.

Citește și:

Gemeni – esti vrajitoare cu acte in regula

Nu pentru ca ai avea ceva de-a face cu cine stie ce ritualuri magice, ci pentru ca reusesti sa-i farmeci pe ceilalti cu vorbele, cu zambetele, cu ideile tale. Esti o vizionara, fascinanta si cuceritoare mai ales in chestiuni legate de intelect, de calatorii, dar si cand e vorba de magie sau de lumea de dincolo.

Rac – ai darul premonitiei

Pentru tine presimtirile care ii implica pe cei pe care-i iubesti sunt un lucru comun si emotionant. Cele mai intense premonitii le poti avea in noptile cu Luna Plina. Trebuie sa-ti controlezi temerile si angoasele, pentru a atrage mai multa dragoste, securitate si energii pozitive in viata ta si a celor dragi.

Leu – lumina ta interioara calauzeste

Ai o putere fascinanta de convingere care te ajuta sa obtii usor ceea ce iti doresti, chiar daca pentru asta trebuie sa mobilizezi multa lume. Sufletul tau e ca un diamant care straluceste si atrage. Faima si popularitatea sunt binecuvantarile de care te bucuri, alaturi de o vitalitate si o energie dominanta, inclusiv pe plan sexual.

Citește și:

Fecioara – ai o energie vindecatoare

Desi numai cei apropiati se bucura de ea pe deplin, bunatatea ta sufleteasca se indreapta cu generozitate catre sufletele, dar si catre trupurile care au nevoie sa fie salvate. Poti face miracole cand te rogi cu inima deschisa pentru vindecarea cuiva, mai ales daca esti deschisa la mesajele pe care ti le transmite Universul.

Balanta – prezenta ta aduce pacea

Bunavointa ta nativa, blandetea si inclinatia de a-i ajuta pe ceilalti te transforma intr-un simbol al generozitatii si echilibrului. Armonia si pacea iti domina toate aspectele vietii, de la relatia de cuplu, la ritualurile de zi cu zi. Farmecul tau te face sa pari, la propriu, din alta lume, una frumoasa si buna.

Scorpion – vezi in spatele cuvintelor

Cand ai un sentiment coplesitor cu privire la o situatie sau la o persoana, rareori se intampla sa gresesti. Intuitia ta te conduce invariabil catre adevar. O alta putere nefireasca de care te bucuri este aceea de a manipula dupa bunul plac pasii, deciziile, dorintele si credintele celor pe care-ti doresti sa ii influentezi.

Citește și:

Sagetator - blochezi energiile negative

Esti o sursa de bucurie, de inspiratie si optimism, nimic nu e imposibil in ochii tai. Persoanele cu energie negativa, cele care te descurajeaza sau te critica n-au nicio sansa in preajma ta. Tii la distanta energiile malefice si esti imuna la farmece si vrajitorii.

Capricorn – mostenesti intelepciunea stramosilor

Tu esti convinsa ca magia si farmecele sunt doar basme pentru naivi, pentru tine viata e formata din lucruri palpabile, concrete. Singurul lucru sacru pe care te bazezi sunt credinta si invatamintele predecesorilor tai, de aici marea putere interioara, intelepciunea si principiile de neclintit.

Varsator – prevezi viitorul

Se spune despre tine ca esti originala, creativa, avangardista, mereu cu un pas inaintea tuturor. Puterea ta magica este clarviziunea, darul de a percepe din prima clipa incotro e bine sa-ti indrepti pasii, pentru evolutie materiala si spirituala. Adori libertatea, tocmai pentru a putea lua decizii fara constrangeri.

Citește și:

Pesti – ai darul telepatiei

Esti un suflet sensibil si extrem de empatic, atasat de oameni si caracterizat printr-un inexplicabil al saselea simt. Chiar daca nu esti constienta de darurile tale spirituale, oricand le poti activa sau intensifica prin intermediul meditatiei, al divinatiei, al interpretarii viselor.

Foto prima pagina: By Captblack76, Shutterstock

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc