Setari Cookie-uri

Astrologie: Cum iti dai seama ca ti-ai gasit sufletul pereche in functie de zodie

Afla cum si daca te transformi, in functie de zodie, atunci cand iti intalnesti sufletul pereche!

Se spune ca iubesti cu adevarat o singura data-n viata si ca atunci cand iti intalnesti sufletul-pereche, pur si simplu stii. Daca te intrebi, totusi, cum te dezarmeaza barbatul potrivit si cum te transformi cand il intalnesti, afli in continuare.

Cum stii ca el este alesul in functie de zodia ta

Berbec

sufletul pereche

Ca orice Berbec veritabil, te entuziasmezi usor si te poti indragosti fulgerator de mai multe ori de-a lungul vietii, inainte sa traiesti acea iubire profunda la care visezi. Iti intra adanc in suflet acel partener inabordabil, greu de cucerit, care te face sa te simti speciala pentru ca te-a ales.

Atunci cand iti gasesti cu adevarat sufletul-pereche: devii sensibil si tandru, ba chiar capabil de mici gesturi romantice, care altfel nu-ti stau in fire.

Taur

sufletul pereche

Detesti relatiile superficiale si te implici total numai daca sunt la mijloc intentii serioase – ale tale si ale partenerului. Barbatul serios, punctual, care stie sa te rasfete si care nu se teme de responsabilitati si de casatorie este cel pe care il alegi.

Citește și:

Atunci cand iti gasesti cu adevarat sufletul-pereche: te simti „acasa“ alaturi de acea persoana si nu vrei sa risti pentru nimic in lume sa o pierzi; intemeierea unei familii devine o prioritate pentru tine.

Gemeni

sufletul pereche

Se spune ca nu esti cel mai serios semn zodiacal cand e vorba de iubire. Iti place sa te distrezi, sa experimentezi si sa te joci cu partenerii tai, dandu-le, de multe ori, sperante desarte. Ramai fara aparare in fata barbatului care te surprinde mereu, alaturi de care nu te plictisesti.

Atunci cand iti gasesti cu adevarat sufletul-pereche: pentru prima oara, te intereseaza mai mult viitorul decat prezentul, iti doresti stabilitate si te gandesti serios la ce va fi.

Rac

sufletul pereche

Esti una dintre cele mai sensibile si iubitoare zodii. Nu concepi sa traiesti de una singura si tanjesti dupa acel partener care te protejeaza, care te include in visurile lui, care te doreste ca amanta, sotie si mama copiilor lui. Nu spui nu celui care vrea sa imbatraneasca alaturi de tine.

Citește și:

Atunci cand iti gasesti cu adevarat sufletul-pereche: devii dependenta de acea persoana, iti construiesti intreaga viata in jurul ei si o coplesesti cu iubire.

Leu

sufletul pereche

Iti place sa faci cuceriri, le consideri mici trofee care iti hranesc orgoliul, insa cel care iti castiga tie inima trebuie sa fie cu adevarat special si suficient de puternic incat sa te domine, dar sa te puna in evidenta, sa te faca sa te simti cea mai importanta femeie de pe Pamant.

Atunci cand iti gasesti cu adevarat sufletul-pereche: il sprijini in tot ce face si il aperi cu toata fiinta, devenind foarte posesiva, dar si foarte pretentioasa – vrei ca iubitul tau sa fie cel mai bun si toata lumea sa stie asta.

Fecioara

sufletul pereche

Esti o fire distanta si nu primesti usor pe nimeni in viata ta. Alesul va fi cel care da dovada de rabdare si perseverenta, care stie sa-ti castige increderea si te lasa pe tine sa decizi cand veti face urmatorul pas.

Citește și:

Atunci cand iti gasesti cu adevarat sufletul-pereche: te simti nesigura pe tine si vulnerabila pentru ca pierzi controlul, dar te abandonezi fara sa regreti; acelui partener cu care rezonezi profund ii ignori defectele, accepti si respecti diferentele dintre voi.

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc