Setari Cookie-uri

Astrologie: Ce trasatura trebuie sa aiba barbatul tau pereche

Iata cum trebuie sa fie el ca sa nu ii rezisti!

Calitatea pe care o cauti instinctiv in fiecare barbat pe care-l intalnesti este cea care te completeaza si te implineste. Iata cum trebuie sa fie el ca sa nu ii rezisti!

Ce trebuie sa faca barbatul ideal pentru tine

Berbec – sa stie ce face

Te atrag barbatii puternici, curajosi, care stiu sa te surprinda. Omul tau trebuie sa fie strategic si persistent, sa aiba suficient tact incat sa te cucereasca si sa tina pasul cu tine.

Taur – sa fie generos

Barbatul tau perfect trebuie sa stie sa te protejeze, sa te rasfete si sa isi permita sa nu-ti refuze niciunul din lucrurile de care ai nevoie ca sa te simti confortabil, sufleteste si material.

Gemeni – sa te faca sa razi

Un barbat care te cucereste cu inteligenta lui, dar si cu simtul umorului este cel in fata caruia lasi garda jos. Daca ai ce discuta cu el si nu-ti lasa timp sa te plictisesti, legatura e pecetluita!

Citește și:

Rac – sa fie afectuos

Nu te poti indragosti de un barbat care nu este sensibil, care nu iubeste oamenii, copiii, ideea de familie. Vrei pe cineva de moda veche, protector, care sa te curteze si sa te menajeze.

Leu – sa emane masculinitate

Barbatul-pereche al unei Leoaice trebuie sa fie sigur pe el si atragator, sa te faca mandra ca este langa tine. Si sa te iubeasca pana la cer si inapoi pur si simplu pentru ca esti tu si nimeni altcineva!

Fecioara – sa fie organizat

Barbatul potrivit tie trebuie sa fie foarte practic, atent la detalii, si sa aiba rabdare cu tine. Si mult mai ordonat si bine organizat decat majoritatea.

Balanta – sa fie corect

Onestitatea si curajul de a spune raspicat ce crede si ce simte te atrag la un barbat mai mult decat orice alta trasatura. Daca iti este loial si simti ca te poti baza pe el, ii daruiesti totul!

Citește și:

Scorpion - sa inspire incredere

Posesivii Scorpioni isi gasesc implinirea langa o persoana care impleteste firesc senzualitatea cu fidelitatea. Barbatul care iti castiga increderea iti castiga si inima.

Sagetator – sa fie activ

Barbatul perfect pentru tine este cel care adora schimbarea, care te motiveaza, te provoaca si te surprinde mereu. Daca stie sa te faca sa razi atunci cand te aprinzi, el e alesul.

Capricorn – sa aiba succes

Te atrag instinctiv barbatii potenti, capabili sa se descurce si sa te sprijine in orice situatie. Iei lucrurile incet, dar odata ce te convinge ca detine controlul si ca e pe drumul bun, nu dai inapoi.

Varsator – sa fie flexibil

Barbatul tau perfect este mereu dornic de aventura, creativ si se muleaza dupa dorintele tale din fiecare moment. Atunci cand nimeni nu te intelege, el e langa tine si te incurajeaza.

Citește și:

Pesti – sa creada in iubire

Romantica, ai nevoie de un barbat tandru, sentimental, care sa se conecteze cu tine la un nivel profund emotional si sa-ti dea din curajul lui, atunci cand esti nesigura.

Foto: By Monstar Studio, Shutterstock

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc