Setari Cookie-uri

Astrologie: Verbul dominant al zodiei tale

Iata care este cel mai puternic verb caracteristic semnului tau!

La fel de importante precum defectele si calitatile fiecarei zodii sunt actiunile care o reprezinta si o definesc. Iata care este cel mai puternic verb caracteristic semnului tau!

Ce verb te defineste in functie de zodie

Berbec – a fi

Pentru Berbeci este important momentul prezent. „Eu sunt“ aici si acum. Berbecul nu se gandeste prea mult la consecintele pe termen lung ale deciziilor momentului prezent, ci se bucura de clipa. Egoist, copilaros si mandru, el este centrul propriului Univers.

Taur – a avea

Taurii au tendinta de a se defini prin intermediul lucrurilor pe care le detin. „Eu am“ o familie frumoasa, un job care-mi place, un parfum care mi se potriveste... am sau voi avea tot ce imi doresc. Taurul munceste oricat este necesar ca sa obtina tot ceea ce vrea in viata.

Gemeni – a gandi

Natura lor duala, indecizia, nesiguranta ii transforma pe Gemeni in niste ganditori. Ei ezita mult inainte sa ia orice decizie si un amalgam de ganduri ii impresoara in acelasi timp. Multele cunostinte si imaginatia bogata ii determina sa caute infinit argumentul perfect.

Citește și:

Rac – a simti

Racii vorbesc foarte mult despre ceea ce simt, pentru ca sentimentele lor le conduc viata. Empatici si receptivi, emotivi si interiorizati, sunt foarte sensibili la toate cuvintele, gesturile si faptele celorlati. De aceea sunt nostalgici si usor de impresionat.

Leu - a vrea

Leii au o ambitie de fier. Atunci cand urmareste ceva, un Leu nu renunta niciodata. Este suficient sa spuna „Eu vreau“ si din acea clipa isi va folosi toate resursele pentru indeplinirea planului sau dorintei lui. Este semnul care are vointa si tactica necesara pentru a-i reusi totul.

Fecioara – a analiza

Fecioarele sunt foarte practice si atente la detalii. Ele analizeaza totul si astfel de cele mai multe ori nu le scapa detalii pe care altii le ignora. Calculate si meticuloase, obtin ce au in viata datorita stapanirii de sine si a capacitatii de a evalua lucrurile si oamenii corect.

Citește și:

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc