Setari Cookie-uri

Astrologie: Cele mai iertatoare zodii si cele mai greu de induplecat

Cat de usor iarta fiecare zodie in parte!

Ranchiuna pe care o porti cuiva care te-a ranit nu cunoaste limite sau alegi sa uiti repede si sa mergi mai departe? Am aflat care sunt cele mai iertatoare zodii si cele mai greu de induplecat atunci cand cineva le greseste.

Cat de repede ierti in functie de zodie

Pesti

Cei nascuti in aceasta zodie iarta mult, chiar prea mult. Ei trec cu vederea multe lucruri dureroase si gasesc circumstante atenuante chiar si cand ele nu exista. Empatici, nu pot ramane de piatra atunci cand le ceri iertare si te primesc langa ei cu sufletul deschis, pentru ca detesta suferinta si conflictul. Prea multa compasiune se poate intoarce, uneori, impotriva Pestilor.

Rac

Desi sunt sensibili si ii poti rani foarte usor, pentru ca pur si simplu nu se invata minte si au mereu incredere oarba si asteptari prea mari, pentru Raci e mai important sa te aiba aproape decat sa tina cu dintii de dreptatea lor. Si chiar daca ai argumente jalnice pentru greseala ta, ei tot prefera sa te creada si sa iti mai dau o sansa. Si inca una...

Citește și:

Gemeni

In cazul Gemenilor, lucrurile sunt cu dus si-ntors. Ei se razgandesc usor si uita repede greselile minore, lesne de trecut cu vederea. Insa cand e vorba de chestiuni la care tin cu adevarat, cu greu ii poti indupleca. Te vor tine mult in suspans pana cand vor lua o decizie definitiva, nu neaparat cea la care te-ai fi asteptat.

Varsator

Ierti fara prea mare tam-tam daca stii ca nu poti trai fara acea persoana si daca esti convins ca regretele ei sunt absolut sincere. Tocmai de aceea, conteaza foarte mult modul in care ti se cere iertare. Esti de parere ca viata e prea scurta ca sa suferi si sa traiesti cu remuscari, insa in functie de gravitatea greselii, deciziile tale pot fi extrem de imprevizibile.

Berbec

Berbecii se enerveaza repede si se exteriorizeaza cu o agresivitate care te face sa crezi ca nu mai e loc de impacare. Numai ca nu-i tine mult. Sunt orgoliosi, incapatanati si mai tin suparararea o vreme, doar ca sa fii nevoit sa le ceri iertare iar si iar, chiar daca in sinea lor te-au iertat demult. Insa sunt una dintre zodiile care trec usor peste dezamagiri.

Citește și:

Sagetator

Sarcasmul tau poate fi usturator atunci cand cineva te raneste. Ai tendinta sa fii acida, chiar cinica, sa tai in carne vie ca sa-l faci pe cel care te-a ranit sa simta din plin ca a gresit. Insa daca e vorba de cineva la care tii din tot sufletul, ii mai dai, intr-un final, o sansa. Numai una. Esti suficient de deschisa la minte incat sa acorzi circumstante atenuante.

Fecioara

Fecioara iti poate confirma verbal ca te-a iertat, dar sa nu-ti imaginezi ca ti-e usor cu ea. Daca vorbeste cu tine si-ti zambeste, sa nu crezi ca intre voi lucrurile sunt ca la inceput. Nu uita nimic si-ti va aminti cu fiecare ocazie cand si cat de tare ai gresit. In plus, iertarea ei trece, ca orice lucru, prin filtrul ratiunii: trebuie sa o faci sa inteleaga exact ce te-a facut sa gresesti si cat de mult regreti.

Balanta

Daca esti Balanta, urasti nedreptatea si detesti din suflet orice conflict. Tocmai de aceea, cand cineva iti greseste si te dezamageste profund, alegi sa eviti definitiv orice contact cu acea persoana. Balantele trec greu peste o astfel de dezamagire, tocmai pentru ca ele sunt mereu corecte. Nu-si doresc aproape un om pe care nu se poata baza.

Citește și:

Leu

Leilor le este greu sa ierte pentru ca sunt foarte orgoliosi si considera iertarea drept un semn de slabiciune. Insa, daca in unele cazuri lasa de la ei, sunt si greseli pe care nu le accepta in veci. Nu vor ierta niciodata tradarea, mai ales infidelitatea sexuala. Un Leu pur si simplu sterge cu buretele tot ce a trait alaturi de persoana tradatoare si o elimina definitiv din viata lui.

Capricorn

Cand cineva iti greseste, il scoti imediat de la suflet si din lista de prieteni. Doar in schimbul unui compromis major esti dispusa sa mai acorzi o sansa. Sau trebuie sa fie persoana enorm de importanta pentru tine, sau sa ai acces la foarte multe favoruri prin intermediul ei, ca sa o ierti. Dar daca ti-a intrat in cap ca greseala este impardonabila, cu greu iti schimbi convingerea.

Scorpion

Esti mai norocos daca dai din greseala peste un stup de viespi decat daca trezesti furia unui Scorpion. Este in capul listei celor mai neiertatoare zodii. Nici nu te gandi ca vei primi o noua sansa pana nu vei trece si tu prin aceeasi suferinta si printr-o serie de probe sfasietoare pentru a obtine o sansa cat de mica. Scorpionul plateste mereu cu aceeasi moneda.

Citește și:

Taur

Desi toata lumea stie ca Taurii sunt seriosi, responsabili si la locul lor, generozitatea de care dau dovada acesti nativi poate fi data uitarii in secunda in care cineva ii jigneste. Taurul nu accepta sa fie luat peste picior si riposteaza cu toate armele daca ai avut neobrazarea sa-l nesocotesti si sa-l ranesti. Incapatanarea de care poate da dovada un Taur care sufera nu cunoaste limite.

Foto: By Janpen Boonbao, Shutterstock

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc