Setari Cookie-uri

Astrologie: De ce nu v-ati casatorit inca in functie de zodia lui

Motivul pentru care inca sta pe ganduri in ceea ce priveste casatoria, in functie de zodie.

Sunteti impreuna de suficienta vreme incat sa faceti urmatorul pas, si totusi lucrurile nu par sa se indrepte incotro iti doresti, adica spre altar. Motivul pentru care inca sta pe ganduri tine de cat de bine merge relatia voastra, dar si de zodia lui.

Barbatii zodiei si casatoria

Berbec

Atunci cand vrea ceva, un Berbec o spune pe sleau, nu te ia pe ocolite. Daca n-a adus inca vorba de casatorie, pur si simplu nu se afla pe lista lui de prioritati. Nu inseamna ca nu te iubeste, inseamna ca ii e bine asa cum e. Nu insista, caci Berbecul nu face niciodata compromisuri.

Taur

Taurii sunt foarte devotati, seriosi, protectori. Daca iti ofera tot ce ti-ai putea dori si totusi nu te cere in casatorie, este pentru ca se teme de schimbare, iar toata agitatia si investitiile pe care le presupune o nunta il dezarmeaza, cel putin deocamdata.

Gemeni

Se stie ca Gemenii pot fi pe cat de curtenitori, pe atat de indecisi. Se tem de blazare mai mult decat de orice. Cel mai probabil ti-a spus de la bun inceput parerea lui despre casatorie, care nu e cea mai buna, dar daca te iubeste cu adevarat si ii demonstrezi ca viata cu tine nu e o inchisoare, cu timpul si-o va schimba.

Citește și:

Rac

Pentru Raci, nimic nu este mai important decat familia. Foarte sensibil si empatic, barbatul Rac poate ezita sa te ceara in casatorie daca are impresia ca tu nu iti doresti cu adevarat asta, de teama unui refuz sau a unui esec pe termen lung. Altfel, ati avea deja si cativa copii.

Leu

Leul este cel care trebuie sa detina controlul si sa domine in relatie. El hotaraste cand te prezinta parintilor, cand va mutati impreuna, cand va casatoriti. Chiar daca te-a intrebat deja daca vrei sa fii sotia lui, s-ar putea sa mai dureze pana vezi inelul. Mai intai, trebuie sa fie sigur ca il meriti.

Fecioara

Foarte analitic si critic, barbatul Fecioara poate amana momentul in care te cere in casatorie pentru ca nu e tocmai sigur de decizia lui. Simte nevoia sa verifice, sa se convinga. Cata vreme are ezitari, mai ales daca intre voi exista unele neintelegeri, va ramane precaut in a face un pas definitiv.

Citește și:

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc