Setari Cookie-uri

Astrologie: Daca ai un Rac un viata ta, spune-i ca-l iubesti

Racii evita de multe ori sa-si exprime sentimentele, de teama sa nu sufere, dar in adancul sufletului, tot ce-si doreste un Rac este sa-l tii strans in brate si sa-i spui ca vei fi mereu acolo.

Oricine isi doreste sa iubeasca si sa fie iubit, insa unii au un mod aparte de a-ti demonstra ca au nevoie de tine ca de aer. Asa se intampla cu Racul, o zodie sensibila, emotiva si vulnerabila, care prefera sa se transforme intr-o victima a suferintei, decat sa-si recunoasca slabiciunile.

Caracteristici zodia Rac

Racii lasa impresia ca vor sa te acapareze cu totul, ca sunt egoisti, plangaciosi, imaturi, schimbatori, ca se gandesc numai la propriul confort emotional. Multi spun despre ei ca te manevreaza dupa bunul plac si ca santajul sentimental este arma la care apeleaza fara menajamente de fiecare data cand vor sa intoarca lucrurile in favoarea lor. Fac uz de emotii si de lacrimi ca sa-ti trezeasca sentimente de responsabilitate si de vina si sa te faca sa cedezi dorintelor lor. Insa ce nu stiu cei mai multi este ca, in spatele acestor manifestari suparatoare si uneori agasante ale Racului se ascunde o fiinta sensibila si tematoare, macinata de nesiguranta, a carei mare nevoie este doar una singura: s-o iubesti.

Citește și:

Au nevoie permanenta sa stie ce simti

Pe Raci trebuie sa-i asiguri mereu de afectiunea ta, de faptul ca prezenta lor conteaza si te face fericit, ca sunt apreciati si doriti. Un mic gest de devotament sau un compliment sincer inseamna pentru ei Luna de pe cer. Au nevoie de cineva care sa fie stalpul si umarul de care sa se sprijine. De altfel, puterea lor de sacrificiu este totala, si daca reusesti sa-i intelegi, te vor proteja si te vor diviniza toata viata. Ce vor in schimb? Doar sa apreciezi daruirea lor si s-o rasplatesti cu multa afectiune.

Racii evita de multe ori sa-si exprime sentimentele, de teama sa nu sufere, dar in adancul sufletului, tot ce-si doreste un Rac este sa-l tii strans in brate si sa-i spui ca vei fi mereu acolo cand are nevoie de tine.

Adora sa fie in centrul atentiei, chiar daca nu recunoaste asta si il bucura orice ocazie de a-ti povesti ce simte, ce visuri are, ce emotii... Astfel, vei scoate la suprafata cea mai profunda si neconditionata iubire. Fiecare sarut, imbratisare, ti se vor intoarce inzecit...

Citește și:

foto: By Ennona Gavrilova_Ellina, Shutterstock

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc