Setari Cookie-uri

Horoscopul lunii IULIE 2019: planetele ne ajuta sa ne linistim mintea si sufletul

Avem parte de doua eclipse, una totala de Soare pe 2 iulie, odata cu Luna Noua in Rac, si una de Luna pe 17 iulie, care ne afecteaza, inainte de orice, Universul emotional.

Dat fiind contextul astral care te indeamna la reflectie, regasire si apropiere de cei dragi, cel mai bun lucru pe care-l poti face in cea mai fierbinte luna din an este sa te relaxezi, sa-ti pui ordine in ganduri si prioritati si sa nu-ti doresti, chiar acum, marea cu sarea – decat daca-i vorba de mers la plaja si distractie. E vreme de vacanta si, pana una, alta, planetele ne ajuta sa profitam de ea, sa ne acordam o perioada de ragaz, sa ne linistim mintea si sufletul.

Avem parte de doua eclipse, una totala de Soare pe 2 iulie, odata cu Luna Noua in Rac, si una de Luna pe 17 iulie, care ne afecteaza, inainte de orice, Universul emotional. Ne putem simti, dintr-o data, sensibili si nesiguri, vulnerabili si dornici sa ne (re)castigam confortul sufletesc, chiar cu pretul de a pierde unele relatii din care nu mai avem nimic de recuperat. Tot in luna iulie Mercur retrogradeaza in Leu (pe data de 8), de unde nevoia de a primi atentie si de a ni se da dreptate, apoi in Rac (din 19 iulie), cu oportunitatea de a ne revansa pentru momentele in care nu am stiut sa-i intelegem si sa-i apreciem pe cei dragi...

Citește și:

Horoscop luna iulie in functie de zodie

Citeste horoscopul zilnic si afla ce ti-au pregatit astrele pe horoscop.kudika.ro

Horoscop iulie Berbec

Horoscop iulie Taur

Horoscop iulie Gemeni

Horoscop iulie Rac

Horoscop iulie Leu

Horoscop iulie Fecioara

Horoscop iulie Berbec – ia totul incet

horoscop luna iulie

Luna asta arde sa lasi totul deoparte: orice scuza, obligatie, deadline. Prioritatea e sa te ocupi de tine, de felul cum te simti, de ceea ce mananci, de tot ce ai nevoie pentru trup si suflet. Sa constientizezi oboseala, stresul si toate semnalele pe care ti le transmite corpul tau! Tocmai cand esti mai in verva si mai pornita sa muti muntii din loc, ia o pauza. Ca din senin, poti simti nevoia, sub influenta eclipsei din data de 17, sa schimbi macazul in relatia de cuplu, in cea cu parintii ori cu colegii, la serviciu. Te tenteaza o noua cariera, o noua locuinta sau relatie, o calatorie la rude sau prieteni de departe. Tot in iulie ai grija la modul in care cheltuiesti banii: ai tendinta sa-i risipesti inutil.

Citește și:

Horoscop iulie Taur – spune lucrurilor pe nume

horoscop luna iulie

Anumite schimbari se impun si nu suporta amanare. Esti constransa – fie de medic, fie de nutritionist, fie de cineva din anturaj, care stie ce spune - sa fii mai riguroasa in aspecte pe care le-ai tot neglijat. Chiar daca noutatile nu-ti plac, de data asta tine cont de sfaturile binevoitoare si te vei convinge ca rezultatele merita efortul. Foarte important este sa spui ce simti, ce vrei, ce crezi fara ocolisuri. Multi Tauri dezvaluie sau descopera luna asta realitati care au fost trecute sub tacere luni sau ani de zile. Cu noua atitudine comunicativa si directa poti indeparta cateva persoane, in timp ce pe altele, dimpotriva, le cuceresti. Fii fara grija, oamenii de care ai nevoie in viata ta nu se pierd asa usor.

Horoscop iulie Gemeni – ramai cu picioarele pe pamant

horoscop luna iulie

Citește și:

In primele zile ale lui iulie esti pe val, datorita planetei Venus, care te sustine cu aerul ei fermecator. Poti avea parte de schimbari si provocari surprinzatoare, de invitatii sau oportunitati pe care le consideri ispititoare si riscante in egala masura. Pericolul este sa te lasi tulburata pana peste poate de o veste care iti da peste cap total concentrarea si organizarea pe termen scurt. Poate fi vorba de simple zvonuri despre tine sau despre cineva drag, unele total nefondate sau cel putin neasteptate. Fii pregatita sa-ti recalculezi si bugetul, in functie de planuri proaspete: calatorii, cumparaturi, daruri. Atitudinea pozitiva te scoate din incurcatura!

Horoscop iulie Rac – e timp de sarbatoare

horoscop luna iulie

Soarele e la tine-n semn inca din iunie, dar abia in iulie apar cateva contexte astrale cu adevarat exceptionale pentru cei nascuti in semnul Racului. Luna Noua in Rac din 2 iulie este deosebit de norocoasa pentru tine, un moment prielnic pentru rasfat si schimbare in toate planurile, mai ales in cel estetic: incearca o tunsoare noua, o dieta noua, o tinuta indrazneata sau, daca esti singura, de ce nu, o iubire noua... Toate demersurile iti sunt sustinute si de planeta Venus, prezenta in semnul tau dupa 4 iulie. Singurul care-ti pune bete-n roate este Mercur retrograd, care, alaturi de Luna Plina iti trezeste nostalgii si regrete, sentimente de vina, de apasare... Insa le depasesti si te reinventezi!

Citește și:

Horoscop iulie Leu – traiesti totul intens

horoscop luna iulie

Multe planete in zodia ta luna asta! Marte intra in Leu pe 2 iulie si, alaturi de Mercur retrograd, se manifesta din plin dupa data de 8 sub forma unui exces de zel si de incredere in tine, care te poate face sa devii egoista si nepasatoare la sentimentele celorlalti. Chiar si asa, ai nevoie sa-ti prioritizezi sarcinile si sa renunti la unele planuri. Eclipsele te sensibilizeaza, prin urmare e bine sa eviti orice context care te poate consuma pana la epuizare. Tine-te departe de certuri, suparari si menajeaza-te cat mai mult posibil. Soarele intra in Leu pe 23 iulie si-ti suplimenteaza energia si pofta de viata, iar la final de luna, dupa data de 28, Venus atrage asupra ta toata atentia pe care ti-o doresti.

Horoscop iulie Fecioara – e vremea deciziilor bune

horoscop luna iulie

Eclipsa de Soare si cea de Luna iti deschid ochii si sufletul si te fac sa privesti relatia cu cei dragi dintr-o perspectiva mai empatica. Realizezi cat de mult poti gresi fara sa stii, daca nu privesti lucrurile din ipostaza celuilalt. Tot acum poti fi nevoita sa revizuiesti unele decizii, sa intalnesti pe cineva la care nu te-ai mai gandit de multa vreme sau sa reiei un plan mai vechi. Multe Fecioare gasesc, dupa jumatatea lunii, motivatia pe care o cautau pentru a-si schimba stilul de viata si de alimentatie. Nu ar fi deloc o idee rea sa intri la dieta si sa te tii de un program strict de masa si de odihna in aceasta perioada, pana macar pe la finalul verii.

Citește și:

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc