Setari Cookie-uri

Astrologie: Nunta perfecta a zodiei tale

Tu cum visezi sa fie ziua cea mare a casatoriei?

Astrologia are un cuvant de spus si in privinta modului in care iti doresti sa arate evenimentele speciale din viata ta. Tu cum visezi sa fie ziua cea mare a casatoriei?

Nunta ideala in functie de zodie

Berbec

Nimeni nu poate banui tot haosul si nebunia din spatele organizarii nuntii tale, pentru ca in final totul iese impecabil, original si impresionant. Bineinteles ca vei fi ca argintul viu in ziua cea mare si ca va trebui sa mearga totul ceas ca sa-ti poti pastra zambetul larg. Dar, in cele din urma, langa iubitul tau uiti de toate si traiesti emotia momentului.

Taur

Nu faci nicio concesie si nicio economie in organizarea acestui eveniment atat de important. Iti folosesti toate resursele si alegi tot ce e mai bun, mai special, mai rafinat, de la locatie, pana la dulciurile servite la candy bar. Toti invitatii trebuie sa ramana cu gandul ca n-au vazut vreodata o nunta cu mai mult bun gust...

Citește și:

Gemeni

Tu o sa-i lasi pe altii sa se agite, pentru ca stii ca nu le poti face pe toate – nici nu te pricepi, nici nu-ti doresti. O sa te preocupi realmente doar de tinute si accesorii, toate ultimul racnet. In rest, singura ta grija e sa te simti bine si sa te distrezi la propria nunta. Nu-ti faci prea multe griji, nu-ti pasa daca multumesti pe toata lumea, pur si simplu te bucuri sa fii regina zilei.

Rac

Pentru tine, acest eveniment are atata incarcatura emotionala, incat rochia, muzica si celelalte lucruri materiale sunt numai detalii. Ce-i drept, si ele cu semnificatii sentimentale profunde. Un lucru este cert: toti invitatii tai se vor simti ca acasa, rasfatati si bine-veniti. Iar daca ai putea avea o nunta intima pe malul marii, ai fi cea mai fericita mireasa...

Leu

Nunta ta trebuie sa fie regina nuntilor. Sa vorbeasca invitatii despre ea ca despre evenimentul anului. Vrei o zi memorabila, o rochie extravaganta, o locatie de 5 stele, un meniu de Chef... In cele din urma, tu esti vedeta zilei, asa ca astepti sa primesti toata atentia, toata dragostea, toate laudele. Nu uita sa intorci favoarea si sa fii o gaza buna pentru invitatii tai.

Citește și:

Fecioara

Nu e de mirare ca, pentru tine, planificarea nuntii dureaza mult, mult de tot. Totul trebuie sa fie absolut impecabil si nu-ti scapa niciun detaliu, de la semnificatia florilor din buchetul miresei pana la coregrafia perfecta a dansulului mirilor si marturia pe care o vor gasi invitatii pe mese. E vital sa te relaxezi un pic, ca sa poti trai cu adevarat frumusetea momentului.

Balanta

Indragostita de frumos, Balanta se va preocupa inainte de orice de felul in care arata decorurile, bijuteriile, aranjamentele florale... Muzica rascolitoare si tinutele diafane vor fi si ele elemente cheie. Insa nimic nu va conta mai mult decat momentele romantice, pe care le vei impartasi cu sotul tau sub ochii invitatilor. Acest eveniment va fi cu adevarat o sarbatoare a iubirii.

Scorpion

Pasiunea pe care o pui in tot ce tine de iubire se va simti din plin in aceasta zi speciala, in care iti vezi implinit visul de a-ti uni destinul pe vecie cu barbatul vietii tale. Iti doresti ca nunta voastra sa fie ca din povesti, plina de mister, iar invitatii sa nu-si poata stapani lacrimile de emotie si bucurie. Tu vei purta o rochie care sa te puna in evidenta si vei fi total fermecatoare.

Citește și:

Sagetator

Cand e vorba de casatorie, momentul pe care-l astepti cu cea mai mare bucurie este luna de miere, pe care o planifici cu luni inainte, ca sa fie cu adevarat cea mai frumoasa calatorie a vietii tale. Iar ca sa fii cu adevarat fericita, poti face nunta undeva departe, intr-o locatie de vis din alta tara, in peisaje care sa-ti faca sufletul sa vibreze.

Capricorn

Nunta pe care ti-o doresti este una traditionala, de care si parintii, si bunicii vor fi mandri. Ideal pe taramurile natale, fara mare tam-tam, fara elemente extravagante, dar cu toti cei dragi aproape. Totul trebuie sa fie clasic, elegant si bine organizat, fara sa coste o caruta de bani. In privinta tinutei, vei opta pentru comod si practic, poate chiar mostenit din familie...

Varsator

O nunta neobisnuita, asta iti doresti. Cu cat este totul mai surprinzator si neconventional, cu atat mai bine. Poti renunta la rochia alba, poti organiza totul de azi pe maine, fara sa stie nimeni sau poti spune „da“ in varf de munte, doar cu doi martori. Nu exista pentru tine „nu se poate“, asa cum nu exista „trebuie“. Cand esti mireasa, ai dreptul sa ti se faca toate mofturile...

Citește și:

Pesti

O nunta ca in povesti, asta iti doresti. Decoruri de basm, petale de trandafiri, legaminte sfinte, ochi in ochi cu iubitul tau. Partea ta preferata a ceremonialului este cununia religioasa, asa ca te preocupi mult de alegerea Bisericii si a preotului, de juramintele pe care le veti rosti... Petrecerea este cireasa de pe tort, iar muzica emotionanta si ritualurile norocoase nu pot lipsi.

Foto: By MaxSobeh, Shutterstock

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc