Setari Cookie-uri

Horoscopul dragostei pentru luna IULIE: cele doua eclipse ne fac sa privim relatiile dintr-o alta perspectiva

Cateva aspecte importante ne influenteaza sentimentele si starea de spirit in luna iulie 2019.

Inainte de toate, trebuie sa stii ca ne aflam pe terenul Racului, prin urmare sentimentele materne, caminul, familia ne vor preocupa peste poate.

Cele doua eclipse, de Soare si de Luna, ne sensibilizeaza si ele, ne rascolesc si ne zdruncina relatiile de iubire, ne readuc inaintea ochilor amintiri, emotii, legaturi demult uitate sau ne ajuta sa le privim dintr-o alta perspectiva. Avem tendinta sa ne retragem, sa ne petrecem timpul cu oamenii si in locurile unde ne simtim impliniti si in siguranta. Apoi, retrogradarea planetei Mercur in Leu din data de 8 iulie ne face egoisti si neatenti, dominanti si conflictuali, urmand ca, odata intrat in Rac in 19 iulie, sa ne trezeasca sentimente de vinovatie si dorinta de a recupera ce am pierdut, de a vindeca ce am ranit. Totodata, incepand cu data de 4 iulie, planeta iubirii, Venus intra in Rac, de unde trimite catre noi doze de empatie, generozitate si caldura sufleteasca.

Citește și:

Horoscopul dragostei in luna iulie

Horoscopul dragostei Berbec

Horoscopul dragostei Taur

Horoscopul dragostei Gemeni

Horoscopul dragostei Rac

Horoscopul dragostei Leu

Horoscopul dragostei Fecioara

Horoscopul dragostei iulie Berbec

horoscopul dragostei iulie

Unii Berbeci isi vor dori o schimbare de directie in relatia de cuplu. Insa, daca insisti prea mult cu gandul sa demonstrezi ca ai dreptate, vei obtine efectul contrar celui propus. Lasa ambitia deoparte si cauta un numitor comun in loc de argumente contradictorii – e singura cale sa ajungeti la un compromis si sa petreceti o vara linistita. Ba chiar una pasionala, in care va puteti revigora sentimental. Iar daca esti singura, tot ce trebuie sa faci este sa raspunzi mai repede invitatiilor pe care le refuzi cu incapatanare de ceva vreme... Premizele sunt excelente, dar nu te ambala!

Citește și:

Horoscopul dragostei iulie Taur

horoscopul dragostei iulie

Ai o atitudine indrazneata luna asta, spui deschis ce simti, ce-ti doresti, ce nu-ti place. Un mare BRAVO, mai ales ca naturaletea ta poate fi captivanta si cuceritoare exact pentru cine trebuie, atunci cand trebuie. Se poate ivi ocazia sa te muti acasa la iubitul tau sau impreuna cu el intr-o locuinta noua. Sau sa plecati impreuna intr-o calatorie. Cert este ca e o luna dinamica, plina de surprize si dezvaluiri. Nu te teme sa-ti urmezi visurile si nu uita ca oamenii care te iubesc nu s-ar pune de-a curmezisul fericirii tale.

Horoscopul dragostei iulie Gemeni

horoscopul dragostei iulie

In primele trei zile din iulie te mai bucuri de prezenta planetei Venus, suficient pentru un start plin de farmec si de voie buna. Ai grija numai sa nu-i ranesti pe cei dragi cu nevoia ta de libertate, distractie si chiar de flirt. Oricare dintre acestea poate declansa razboiul in cuplu! Daca nu-ti sta in obicei sa-i spui partenerului tau ca-l iubesti, fa-o acum. Rasfata-l cu declaratii de dragoste si cu mici surprize si-l vei cuceri iremediabil. Nu pleca urechea la barfele care-ti trec pe la urechi, legate de o persoana apropiata, poate chiar de sot sau de o prietena buna. Cultiva emotiile pozitive!

Citește și:

Horoscopul dragostei iulie Rac

horoscopul dragostei iulie

Venus este prezenta in Rac aproape pe tot parcursul lunii si te ajuta sa simti totul foarte intens si sa te bucuri de fiecare clipa. Este pentru tine o perioada in care sentimentele te coplesesc. Pe de o parte nostalgie si regrete, pe de alta, recunostinta si dorinta de a repara ce e stricat. Daca tu esti cea care a gresit, in loc sa te cramponezi de mici stangacii, mai bine pui la cale un mod placut de a-ti lua revansa. O invitatie la petrecerea de ziua ta nu ar da gres, nu-i asa? Daca, dimpotriva, te simti nedreptatita si neinteleasa, e un moment bun sa iei decizie care sa-ti redea linistea si libertatea.

Horoscopul dragostei iulie Leu

horoscopul dragostei iulie

In prima parte a lunii, cu Soarele si Marte la tine-n semn, ai toate sansele sa spui lucruri sau sa faci gesturi care se vor intoarce asupra ta ca un bumerang. Esti deosebit de orgolioasa si de artagoasa in perioada asta, uitand cu desavarsire sa menajezi sentimentele celor dragi. Nu racni, nu ataca, nu exagera, chiar daca ai dreptate! Nu-ti lasa mandria sa strice tot ce ai construit in cuplu sau in relatia cu copiii. Pe 23 iulie Soarele intra la tine-n semn, cu energie pozitiva si cu sarm, iar din 28 iulie Venus iti mai domoleste pornirile egoiste, iti deschide ochii tocmai la timp cat sa dregi ce ai stricat.

Citește și:

Horoscopul dragostei iulie Fecioara

horoscopul dragostei iulie

Desi de regula ti se reproseaza ca esti mult prea critica si perfectionista, luna asta slabesti haturile si ii surprinzi placut pe cei dragi. Eclipsele te fac mai empatica si dornica sa privesti lucrurile prin ochii celor pe care-i iubesti. Odata cu retrogradarea lui Mercur, poti regasi pe cineva din trecut si poti lamuri sau reinnoda o situatie sentimentala incerta. Tot acum poti decide ca e momentul sa-ti revizuiesti anturajul, daca nu te mai simti in largul tau in preajma amicilor care ar trebui sa te sustina emotional si sa-ti dea o stare de bine...

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc