Setari Cookie-uri

IULIE 2019, luna eclipselor si a schimbarii de destin

Eclipsa totala de Soare din 2 iulie, odata cu Luna Noua in Rac este un fenomen care nu poate trece neobservat.

La jumatatea anului, in luna iulie, contextul astral este mai fierbinte ca oricand: pe 2 iulie avem ECLIPSA TOTALA DE SOARE in Rac si pe 17 iulie, ECLIPSA PARTIALA DE LUNA in Capricorn. Dupa acest moment de impact, o singura eclipsa ne mai asteapta anul acesta, in luna decembrie, dupa Craciun.

Eclipsele, fie ele de Soare sau de Luna, au fost dintotdeauna temute si adorate, invaluite in mister, privite ca o manifestare captivanta, spectaculoasa a supranaturalului. Cert este ca sunt evenimente astrale importante, cu un impact puternic asupra oamenilor. In preajma eclipselor, lucrurile nu decurg niciodata lin. Ele sunt menite sa ne atraga atentia asupra unor aspecte neglijate din vietile noastre, sunt momente de constientizare, de reflectie, de revelatie, care ne rascolesc, ne tulbura, ne intristeaza, poate, dar ne si ajuta sa evoluam, sa ne transformam.

Citește și:

Aceste efecte le vom simti la intensitate maxima in luna iulie, dar ecoul lor va fi prezent si in lunile ce vor urma.

Transformarea incepe in data de 2 iulie

Eclipsa totala de Soare din 2 iulie, odata cu Luna Noua in Rac este un fenomen care nu poate trece neobservat. Schimbarile la care ne cheama sunt unele de mare impact. Se isca in sufletele noastre o furtuna ale carei efecte dureaza pana la finalul anului. Aflam lucruri care ne pot determina sa luam decizii drastice, descoperim sentimente despre care nu aveam habar, punem punct unor situatii din care nu credeam ca ne vom desprinde vreodata si demaram altele, menite sa ne schimbe cursul vietii. Este un moment karmic, in centrul caruia se afla sentimentele noastre cele mai profunde, legate de familie si de camin, dar si aspectele mai practice, cum este locul de munca. Suntem nevoiti sa renuntam la tot ce e vechi si ne tine pe loc, impiedicandu-ne sa ne atingem potentialul si sa ne indeplinim destinul, fie ca e vorba de lucruri, sentimente, contracte, persoane. Pentru unii, aceste impulsuri vor fi abia perceptibile, pentru altii insa au un impact deosebit de puternic. Chiar daca vom trece prin schimbari majore, unele dificile si dureroase, eclipsa din data de 2 iulie trebuie privita cu bucurie si optimism, caci roadele ei pe termen lung sunt unele bogate, spre folosul fiecaruia.

Citește și:

Pe 17 iulie, Luna ne aminteste ca suntem muritori de rand

In noaptea de 16 spre 17 iulie, avem parte de o eclipsa partiala de Luna in Capricorn. Ca orice eveniment astral similar, isi face simtita prezenta aducand sub lupa relatiile de iubire, familia si toate emotiile implicate de aceste aspecte profund inradacinate in sufletele noastre. Pot reveni in actualitate amintiri, evenimente sau persoane din trecut care ne fac sa ne simtim pierduti, nelinistiti, vulnerabili. Cu cat suntem mai in verva, mai siguri pe noi, mai porniti sa cucerim lumea, cu atat eclipsa de Luna din 17 iulie ne trezeste mai brusc la realitate, demonstrandu-ne inca o data ca nu detinem controlul absolut, ca lucrurile se pot schimba cat ai bate din palme si ca exista o ordine, o logica, un timp pentru toate. Suntem nevoiti sa luam lucrurile pas cu pas, sa ne reanalizam planurile si sa ne unim fortle cu cei dragi noua, astfel incat sa depasim impreuna aceasta lectie dificila.

Citește și:

Featured foto by muratart via Shutterstock

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc