Setari Cookie-uri

Pregateste-te de haos: Mercur devine retrograd!

Este o perioada in care orice spui poate fi interpretat gresit, in defavoarea ta, cu momente in care nu-ti gasesti cuvintele si nu reusesti sa pui punctul pe i, sa verbalizezi argumentele favorabile evidente.

Stii zilele in care totul merge pe dos: soferul autobuzului iti inchide usile in nas, seful te cearta pentru cine stie ce nimic, versi cafeaua pe laptop si-l strici, pica curentul inainte sa salvezi documentul la care scriai de ore bune, scapi telefonul din mana si ecranul se face tandari... Ei bine, cu totii ne vom aminti cum e sa intampini blocaje ca din senin in perioada urmatoare, din 7 pana pe 31 iulie.

In prima parte a intervalului (intre 7 si 19 iulie), Mercur isi incetineste mersul firesc si retrogradeaza in Leu, apoi, pana pe 31 iulie, va fi retrograd in Rac. Cum Mercur guverneaza invatarea si abilitatile noastre de a ne exprima, afectata este, in primul rand, comunicarea. Este o perioada in care orice spui poate fi interpretat gresit, in defavoarea ta, cu momente in care nu-ti gasesti cuvintele si nu reusesti sa pui punctul pe i, sa verbalizezi argumentele favorabile evidente. Apoi, cei care au programate in aceasta perioada calatorii sau deplasari pot intampina amanari, intarzieri, inconveniente neasteptate si greu de controlat. Pe langa toate aceste piedici, e o perioada in care ne razgandim usor, ne reevaluam deciziile si declaratiile, batem in retragere si nu ne mai tinem promisiunile sau dimpotriva, gasim calea spre iertare, spre impacare, acolo unde nu mai parea posibil sa se deschida vreo portita. E ceva comun in perioada asta sa revezi persoane cu care nu te-ai mai intalnit de ani de zile, dar si sa rezolvi probleme care au ramas in coada de peste.

Citește și:

Stai departe de fosti!

Desi poti sa juri cu mana pe inima ca ce-a fost a fost, ca ai trecut de acea etapa de viata si toate ranile s-au inchis, Mercur retrograd vine sa-ti rascoleasca sufletul si sa-ti aminteasca inca o data ca „niciodata nu trebuie sa spui niciodata“.

E o perioada in care fantomele iubirilor trecute pot veni sa te bantuie mai ceva ca-n filmele de groaza si cu la fel de multi fiori. Mai vulnerabila esti daca esti singura si tanjesti dupa iubire, pentru ca vei vei avea tendinta sa devii nostalgica, dornica sa mai dau o sansa si astfel risti sa te intorci de unde ai plecat, nu neaparat cu sorti de izbanda. Esti cu altcineva? Atunci, priveste doar spre viitor si nu lasa amintirile sa te tulbure pana acolo incat sa ajungi sa te indoiesti de ceea ce simti. Daca vezi numele fostului pe ecranul telefonului sau ca in casuta de messenger, cel mai intelept e sa il ignori!

Citește și:

Ai de predat un proiect? Inspira adanc!

Se stie ca Mercur retrograd este responsabil cu amanarile si intarzierile. Sa finalizezi orice in perioada asta se poate dovedi o munca de Sisif. Taraganarea e cuvantul de ordine, iar deadline-urile fara peripetii, un noroc chior. Salveaza toate documentele de doua ori, fa-ti copii pentru tot ce lucrezi important, reciteste emailurile inainte sa le expediezi si verifica bine destinatarul, pleaca la intalnirile importante cu o ora mai devreme, nu expedia colete sau documente fara confirmare de primire, fii cu bagare de seama cand semnezi contracte sau cand cumperi ceva scump, caci incurcaturile sunt la ele acasa. Si ai mare grija cui trimiti poze cu tine sau screen shot-uri, ca sa nu ajunga in mesageria altcuiva.

Ia lucrurile incet!

E cea mai inteleapta atitudine. Nu avea asteptari mari si fa totul pe indelete. E un timp bun de reflectie, o perioada in care ai face bine sa te detensionezi, sa mergi la clase de yoga, meditatii, sa te programezi la masaje de relaxare, sa te destinzi. Lucrurile se vor rezolva, doar ca un pic mai incet decat erau planificate.

Citește și:

Featured foto by Africa Studio via Shutterstock

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc