Setari Cookie-uri

7 lucruri pe care orice Rac ar vrea sa le stii despre zodia lui

Racii au nevoie ca de aer de imbolduri, de incredere, de cineva care sa creada in visurile lor si sa-i incurajeze.

Foarte sensibili si usor impresionabili

Dragostea ta e stalpul lui de sprijin

Racii au nevoie ca de aer de imbolduri, de incredere, de cineva care sa creada in visurile lor si sa-i incurajeze. Altfel, oricat de bune intentii sau planuri ar avea, se dezarmeaza usor, se sperie si se retrag, pentru ca apoi sa sufere in tacere. Din exterior, lasa impresia ca au o placere ciudata de a exagera gravitatea unor probleme minore, transformandu-le in piedici de netrecut, insa aceste ezitari sunt doar efectul pesimismului lor nativ. Tot ce ii desparte de reusita este o mana draga intinsa, care sa-i sprijine.

Nu spune tot ce simte

Par foarte sinceri si deschisi, dar sunt multe lucruri pe care le pastreaza doar pentru ei. Un Rac ar vrea sa stii ca simplul fapt ca rade si e vorbaret nu inseamna ca e si fericit. De multe ori, prefera sa-si ascunda sentimentele, temerile, dramele in spatele unui zambet, decat sa dea (sau sa ceara) explicatii dureroase.

Citește și:

Uneori, devine cel mai incapatanat

Desi se spune despre Raci ca sunt emotivi si slabi, ei pot fi extrem de consecventi atunci cand miza este una mare, sentimentala.

Este foarte atasat de trecut

Racii sunt foarte nostalgici. Sa nu-i ceri unui Rac sa-si faca ordine in dulapul cu amintiri si sa renunte la obiectele inutile: ar fi cea mai crunta pedeapsa. Pentru el, toate sunt incarcate de emotii si semnificatii aparte, iar sa le arunce ar inseamna sa-si smulga o parte din suflet. Deseori se retrage si viseaza cu ochii deschisi la ceea ce a fost sau la ceea ce urmeaza sa fie, iar amintirile sunt parte din fiinta lui.

Citește și:

Familia este refugiul lui

Daca Raiul ar fi pe Pamant, atunci, cu siguranta, pentru un Rac ar fi acasa, in bratele iubitului, ale copiilor, ale parintilor. Femeile au un simt matern foarte dezvoltat, iar barbatii sunt la randul lor soti si parinti ideali. Racul se desprinde enorm de greu de persoane si de locurile in care locuiesc impreuna cu cei dragi. Isi lasa amprenata pe oriunde trece si transforma orice locsor intr-un spatiu intim, incarcat de emotie.

Are o memorie brici

Racii par sa nu uite nimic. In special lucrurile care au o anumite incarcatura sentimentala. Vor sti precis cand au primit primul sarut sau cand a spus copilul lor prima data mama.

Da cele mai bune sfaturi

Putine zodii pot da dovada de empatia de care este capabil Racul.

Foto: By goccedicolore.it, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
8 Iulie 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc