Setari Cookie-uri

Astrologie: De ce te simti coplesita tot mai des in functie de zodie

Esti sleita de puteri si, pe zi ce trece, ai senzatia ca nu mai ajungi la liman?

De vina poate fi una din trasaturile semnului tau zodiacal, care te face sa te stresezi exagerat, sa suferi nemotivat sau sa ceri mereu prea mult de la tine.

De ce te simti rau in functie de zodie

Berbec – pentru ca nu stii sa spui STOP

La sala dimineata, un proiect urgent de terminat pana seara, film tarziu cu prietenii. Abia iti mai ramane timp de somn, dar nu spui nu la nicio provocare. Oricat de harnica si energica esti, te implici in prea multe lucruri deodata si epuizarea isi spune cuvantul cand nu vrei sa ratezi nimic.

Taur – pentru ca iei lucrurile prea in serios

Intotdeauna lasi distractia pentru mai tarziu. Muncesti atat de mult ca sa ai tot ce visezi incat nu-ti dai voie mai deloc sa te destinzi. Aproape ca nu mai poti sa de bucuri de lucrurile pentru care ai consumat si ultima farama de energie...

Gemeni – pentru ca nu ai timp de toate

Treci atat de rapid de la una la alta, ca le pierzi sirul, iar in mintea ta este un amalgam total. Agitatia este pentru tine la ordinea zilei, iar echilibrul emotional, mereu tulburat. Multele lucruri pe care le incepi, dar nu reusesti sa le duci pana la capat ajung sa te deruteze si destabilizeze.

Citește și:

Rac – pentru ca nu te ocupi si de tine

Mereu te preocupi de ceilalti, sa fie bine, sa aiba tot ce le trebuie. Insa pe tine nu te menajezi niciodata si pui la suflet orice repros de parca ar fi un capat de tara. Ai nevoie sa te relaxezi, sa te protejezi sufleteste, sa te odihnesti fara sa te simti vinovata.

Leu – pentru ca vrei sa fii mereu cea mai buna

Privesti totul ca pe o competitie si nu accepti sa pierzi nimic, niciodata. Reusitele, dar mai ales esecurile au asupra psihicului tau un impact puternic si te dezechilibreaza. E timpul sa faci lucrurile cu placere, nu cu indarjire.

Fecioara – pentru ca pui prea multa presiune

E obositor sa vrei sa detii mereu controlul, sa fie totul perfect, fara cusur. Riscul de anxietate si depresie este enorm in cazul celor ca tine, mereu nemultumiti si de ei, si de altii. Nu lasa propriile reguli sa te copleseasca!

Citește și:

Balanta - pentru ca pui prea mult suflet in toate

Traim intr-o lume nedreapta, iar tie ti-e greu sa accepti ca nu poti schimba ceva esential. Suferi de fiecare data cand ideile si propunerile tale nu se concretizeaza si raman la stadiul de proiect. Indeparteaza-te de situatiile care iti fac rau si te consuma din punct de vedere emotional.

Scorpion - pentru ca nu ii lasi pe altii sa te ajute

Urasti sa depinzi de cineva si ai convingerea ca nimeni nu poate face lucrurile mai bine decat tine. Orgolioasa peste poate, nu-ti place sa recunosti ca ai nevoie de ajutor si astfel ajungi sa te incarci cu o multime de atributii care, intr-un final, devin o corvoada prea greu de dus.

Sagetator – pentru ca prea multa aventura te epuizeaza

Nu poti sa stai intr-un singur loc si adori sa fii mereu in miscare, intr-o continua schimbare. Esti cea mai nerabdatoare, iar cand lucrurile nu se intampla asa cum iti doresti, gandul ca eforturile tale au fost de pomana te face sa acumulezi multe frustrari, nervi si oboseala.

Citește și:

Capricorn – pentru ca nu spui ce simti

Nu intotdeauna e de dorit sa-ti pui sufletul pe tava, insa din cand in cand chiar te ajuta sa vorbesti deschis despre emotiile si temerile tale. Da-ti voie sa plangi, daca asta simti, accepta ca esti numai om, in loc sa-ti asumi in tacere toate greselile si esecurile.

Varsator – pentru ca te simti constransa

Te dezarmeaza tot ce inseamna rutina. Pentru tine, libertatea este vitala, asa ca de fiecare data cand te simti legata de maini si de picioare, parca viata nu mai are sens. Incearca sa vezi partea buna a situatiei, cata vreme cauti o portita de scapare din blazarea coplesitoare.

Pesti – pentru ca esti prea sensibila

Cedezi presiunilor si te simti datoare sa le faci pe plac tuturor. Apoi, te simti slaba si naiva, ceea ce iti da o stare proasta si iti afecteaza stima de sine. E bine sa fii mai selectiva cu oamenii din preajma ta si mai categorica atunci cand iti doresti (sau nu) un lucru.

Citește și:

Foto: By Cristina Conti, Shutterstock

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc