Setari Cookie-uri

Astrologie: Top 4 zodii afectate de Mercur retrograd

Nimic nu ti-a mers bine luna asta? Inarmeaza-te cu rabdare!

Daca esti nascuta in una din cele 4 zodii de mai jos, Mercur retrograd te vizeaza direct si nu te slabeste deloc.

Daca esti Fecioara, Geaman, Rac sau Leu si totul pare sa-ti mearga pe dos, ei bine, nu doar pare. Din pacate, pana la finalul lunii nu prea ai cum sa te opui, asa ca nu-ti face planuri mari si lasa lucrurile sa isi urmeze cursul.

4 cele mai afectate zodii de Mercur retrograd

Gemeni

Mercur este planeta care te guverneaza, prin urmare e absolut firesc sa te afecteze direct retrogradarea ei. Cea mai vizata este in cazul tau comunicarea – punctul tau forte in mod obisnuit, in perioada asta iti poate aduce necazuri, mai ales daca te lansezi in polemici inainte sa estimezi amploarea pe care o pot lua. Poti intampina incurcaturi legate de bani, calatorii sau de diverse proiecte in care esti implicata. Unii Gemeni vor fi tulburati o veste legata de cineva din trecut sau de cineva drag din prezent. Poate fi necesar sa te reorganizezi, sa amani unele planuri sau sa-ti imparti diferit cheltuielile. Cert este ca trebuie sa calculezi orice pas de doua ori si sa ai multa rabdare.

Citește și:

Fecioara

Si pentru tine Mercur este planeta de domiciliu, asa ca resimti efectele contextului astral mai mult decat alte zodii. Ai impresia ca esti total nepuntincioasa in fata evenimentelor prin care treci si asta te streseaza peste poate. Esti confuza in multe privinte si starea ti se adanceste pe masura ce te vezi nevoita sa te intorci asupra unor decizii sau situatii pe care le credeai incheiate. Un proiect pe care l-ai abandonat iti poate face iarasi cu ochiul, insa repausul si odihna sunt cele mai bune alegeri, cel putin luna asta.Tot acum se poate intampla sa dai peste o persoana despre care n-ai stiut nimic multa vreme si care iti rascoleste sufletul cu prezenta ei.

Rac

Desi ai Soarele in semn pana pe 22 si sunt zile in care simti din plin sustinerea astrelor, totusi ceva te tine pe loc. Este vorba de Mercur retrograd in Rac dupa data de 19 iulie. El nu-ti da voie sa te bucuri in voie de tot acest context benefic. Iti rascoleste amintiri, iti trezeste regrete si nostalgii, dorinta de a reveni asupra unor situatii trecute, pentru a le rezolva. Din pacate, nu reusesti sa verbalizezi ce simti si nici macar tu insati nu esti convinsa incotro ar trebui sa te indrepti. Pot iesi la suprafata secrete pe care le-ai ascuns multa vreme sau pe care altii le-au tainuit de tine. Ti-e greu sa iei decizii si esti mai sensibila decat oricand. E important sa nu mergi cu gandurile prea departe si sa te concentrezi pe realitatea prezenta.

Citește și:

Leu

La tine-n semn se afla o intreaga aglomeratie de planete care te energizeaza si-ti dau curaj, iar retrogradarea lui Mercur vine sa te agite si mai tare, indeosebi pana pe data de 19, cand e retrograd chiar in Leu. Trebuie sa faci un efort si sa-ti controlezi manifestarile egoiste si reactiile exagerate. Sa nu-ti pese ce cred altii despre tine e una, dar sa te impui cu forta e cu totul diferit. Unele circumstante te pot forta sa renunti la un plan, sa amani o calatorie... Indicatia e sa nu te ambalezi foarte tare si sa nu te consumi inutil pentru ca, oricum, mare lucru nu reusesti sa rezolvi luna asta. Mai ales ca risti sa cazi in extrema cealalta: daca ceva nu-ti merge conform planului, devii nesigura pe tine si dornica sa te retragi in singuratate, sa te ascunzi de ochii celor care ti-au fost martori ai esecului. Acorda-ti suficient timp de gandire, astfel incat sa eviti vreo gafa regretabila.

Citește și:

Foto prima pagina: By Dotted Yeti, Shutterstock

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc