Setari Cookie-uri

Horoscop 2020 pentru Berbec: viata ta se schimba si se anima

Daca anii trecuti au fost cu multe suisuri si coborasuri, 2020 se anunta un an mult mai lin.

In anul 2020 viata ta se anima. Chiar intr-atat incat nu vei sti in ce directie sa te indrepti mai intai. Iti propui obiective mai clare, dai dovada de mai multa disciplina si competitivitate si astfel oportunitatile si rezultatele apar mai usor, inca de la inceputul anului.

Horoscop 2020: Previziuni pentru zodia Berbec

Cum iti merge in dragoste si relatii

Daca anii trecuti au fost cu multe suisuri si coborasuri, 2020 se anunta un an mult mai lin. Sigur ca nu vor lipsi din cuplu momentele tensionate, cum nu vor lipsi nici cele romantice, in care pacea si armonia vor domni in cuplu. Celor dragi nu le va fi usor sa tina pasul cu tine, mai ales in perioadele tale aglomerate, in care iti lipseste cu desavarsire rabdarea, insa vei invata sa-i certi si sa-i presezi mai putin. Trebuie sa gasesti timp pentru intimitate, pentru momente speciale in doi, caci in dragoste lucrurile nu se pot face mereu pe fuga. Unele rani mai vechi se vor inchide, fie pentru ca ai decis sa lasi trecutul in urma, fie pentru ca intalnesti, in sfarsit, persoana alaturi de care poti sa privesti spre viitor. Berbecii aflati de ceva vreme intr-o relatie pot primi o cerere in casatorie, iar cei singuri pot da o sansa unei idile cu un vechi prieten. Cu cat investesti mai mult in relatie, cu atat vei primi mai mult inapoi.

Citește și:

Ce ti se pregateste in cariera

Sunt de asteptat imbunatatiri in privinta locului de munca si a castigurilor banesti. Multi Berbeci, mai ales cei care sunt de ani de zile in aceeasi companie, isi vor schimba jobul in anul 2020 sau se vor bucura de conjuncturi financiare favorabile. O promovare, un contract avantajos pot deveni surse consistente de venit. Chiar daca vei avea cheltuieli semnificative, esti mult mai echilibrata in privinta modului in care iti imparti banii, astfel ca nu ramai in pierdere. Vei avea o nevoie acuta de confort si siguranta, astfel ca n-o sa cheltuiesti haotic si o sa pui un ban deoparte.

Oportunitati si piedici

Calatoriile sunt foarte bine aspectate. Te poti astepta la un drum lung in strainatate, poate pentru un curs sau o specializare sau intr-o vacanta pe care ti-o doresti de mult.

In privinta sanatatii: fa-ti timp pentru analize si investigatii de rutina. Starile de irascibilitate prin care treci si nelinistea pe care o simti nu trebuie puse numai pe seama zodiei.

Citește și:

Pentru unii Berbeci religiozitatea castiga, dintr-o data, teren. Fie vizitezi un loc cu o puternica incarcatura spirituala, fie te implici in vreun proiect de binefacere, cert este ca iti vei dori sa te retragi din vartejul evenimentelor zilnice si sa te regasesti.

Featured foto by Angelina Egorova, Shutterstock

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc