Setari Cookie-uri

Astrologie: Zodiile de aer, cele mai deschise si creative

Gemenii, Balanta si Varsatorul sunt cele mai sociabile, volubile si prietenoase zodii din horoscop. Receptive si inventive, ele se adapteaza usor in orice context si isi fac prieteni oriunde, fara efort.

Se spune despre zodiile de aer ca sunt foarte inteligente si perspicace, originale, de-a dreptul vizionare. Ca le intereseaza mai mult lumea ideilor decat cea reala, palpabila si ca energia mentala este „aerul“ fara de care nu pot respira. Au un fler aparte care le ajuta sa se strecoare onorabil prin situatii care pe altii i-ar scoate din joc. Latura mentala este in cazul lor dominanta: analizeaza lucrurile profund si, chiar daca stau destul in dubiu inainte sa ia o decizie, rezolvarile pe care le gasesc sunt nu de putine ori adevarate sclipiri de geniu. Mii de ganduri le trec prin minte in fiecare clipa, asa ca trebuie sa ai rabdare cu acesti nativi si sa nu ii limitezi sau descurajezi in niciun fel.

Sunt independente in toate privintele

Zodiile de aer nu se vor incadra niciodata in tiparele stabilite de altii si se distanteaza imediat de oricine vrea sa le tina pe loc. Pentru ei, totul este discutabil si intotdeauna exista o varianta de negociere. Nu vor incerca sa-ti cante in struna si nici sa te convinga ca dreptatea e de partea lor. Important este sa nu incerce nimeni sa le ingradeasca libertatea, pentru ca nu pot functiona eficient in astfel de conditii. Nu poti sa le tii intr-o colivie si nu vor sta intr-una, oricat de mult te-ar iubi – ele sunt AER si au nevoie sa se miste, sa circule. Tocmai de aceea, se potrivesc de minune cu semnele de Foc, dar sunt total opuse celor de Pamant, avand principii de viata contradictorii.

Citește și:

Au un magnetism special

Zodiile de aer sunt atragatoare. Nu doar din punct de vedere erotic, ci pur si simplu ca prezenta, energie si mod de gandire. Se fac foarte usor placute de catre cei din jur si vor sa fie mereu in compania cuiva, astfel ca au multi prieteni. Se pricep excelent sa atinga corzi sensibile, vad lucrurile empatic si te ajuta la orice ora. Armonia este pentru ele primordiala si au abilitatea de reuni oameni diferiti sau chiar opusi in jurul unor concepte comune.

E greu sa le patrunzi gandurile

Semnele de aer sunt foarte putin spre deloc sentimentale si sensibile. Se ataseaza emotional cu dificultate si nu devin dependente nici macar in iubire. Asta inseamna ca nu-ti e usor sa-ti dai seama ce se ascunde in sufletul lor, iar indiciile pe care le transmit sunt uneori menite sa te induca in eroare. Au multe momente cand par total detasate de realitate si foarte cerebrale, plecate cu gandul departe, in lumea lor. Idealismul lor specific le face sa isi puna adesea intrebari existentiale si sa-si doreasca, in adancul fiintei, sa poata rezolva problemele omenirii...

Citește și:

foto: By Cristina Conti, Shutterstock

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc