Setari Cookie-uri

7 lucruri pe care orice Leu ar vrea sa le stii despre zodia lui

Iata ce ar trebui sa stii despre un Leu!

Sunt respectati si invidiati pentru semnul zodiacal puternic sub care s-au nascut, insa multa lume ii considera inaborabili si putini sunt cei care ii inteleg cu adevarat. Iata ce ar trebui sa stii despre un Leu!

Caracteristici importante ale zodiei Leu

Orgoliul este defectul lui

Daca un Leu iti da impresia ca se crede mai presus de oricine si de orice, sa stii ca uneori chiar asa este. Se stie despre Lei ca sunt puternici, increzatori, dar si foarte mandri si aroganti, justificat sau nu. Egocentrismul Leilor este ceva ce pur si simplu nu pot controla. Nu sunt deloc diplomati cand ii calci pe coada, nu te iarta si sunt in stare sa puna capat definitiv unei relatii daca i-ai ranit sau jignit la un moment dat. Empatia nu este punctul lor forte si explicatiile, scuzele, lacrimile nu ii emotioneaza. Criticile? Le accepta greu sau deloc.

Este foarte pretentios

Leii au o tinuta impunatoare, le place sa straluceasca, sa fie admirati. Aceste trasaturi trebuie sa se regaseasca si la perechea Leului si la copiii sau parintii lui. Leul nu va accepta avansurile unei persoane pe care nu o apreciaza si nu va trece cu vederea lipsa elegantei sau a bunului gust. Tot ce il priveste trebuie sa fie de invidiat.

Citește și:

Are si el slabiciunile lui

Chiar daca pare de neatins, Leul are si el momente in care se simte nesigur, in care are nevoie de o vorba buna, de o imbratisare. Nu-i place sa arate ca nu detine controlul, insa nu trebuie sa-l consideri din piatra.

Nu e usor sa-l iubesti

Un Leu iubeste intens si pasional, dar asteapta la randul lui sa fie mereu laudat, apreciat, tinut in puf. Isi doreste permanent dovezi de iubire, vorbe frumoase si atentie, multa atentie. Daca nu poti sa-i oferi toate astea, mai bine stai departe de el ca sa nu suferiti amandoi. Partenerii Leilor se pot simti adesea dominati - Leul este posesiv si iubeste cu o intensitate care uneori te poate sufoca.

Onoarea e sfanta pentru el

Leul este un om de cuvant si are principii bine puse la punct. Nu se intampla sa piarda un pariu si sa nu-l plateasca sau sa-ti promita ceva si sa se scuze apoi. El insusi foarte loial, trebuie sa stii ca nu iarta niciodata tradarea.

Citește și:

Adora sa petreaca

Leii adora sarbatorile si abia asteapta un nou motiv de petrecere. Daca e ziua lui, sarbatoreste-l in stil mare, cu valuri de sampanie si cu multi prieteni! Alt lucru care-i place este sa primeasca daruri valoroase, material sau sentimental.

Stie sa fie generos

Leul are o inima mare si ii place sa-si ofere ajutorul, sa se faca util, sa cumpere cadouri scumpe, sa doneze sume consistente, uneori fara sa ia in calcul urmarile neplacute. Se simte cumva dator sa-i protejeze pe cei mai slabi si neajutorati asa ca, daca il impresioneaza ceva sau cineva, se implica fara sa clipeasca.

Featured foto by goccedicolore.it, Shutterstock

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc