Setari Cookie-uri

Horoscop 2020 Leu: Este anul in care reusesti tot ce iti propui

E pentru tine un an plin, in care iti propui multe lucruri si nu te lasi pana cand nu le realizezi.

Pentru Lei, anul 2020 va fi extrem de norocos in privinta banilor, dar si a dezvoltarii personale. Este timpul potrivit sa-ti indeplinesti niste planuri mai vechi fara sa te temi ca te tradeaza bugetul sau entuziasmul dus la extrem. E pentru tine un an plin, in care iti propui multe lucruri si nu te lasi pana cand nu le realizezi.

Horoscop 2020: previziuni pentru zodia Leu

Cum iti merge in dragoste si relatii

Poti descoperi acum lucruri noi despre relatiile tale de iubire sau de prietenie, care iti schimba perspectiva asupra unor oameni dragi: fie te indragostesti de ei, fie ii lasi in urma. Un iubit iti poate deveni total indiferent din punct de vedere erotic sau un amic iti poate parea, dintr-o data, o partida buna, insa este un moment destul de dificil pentru inchegat relatii de lunga durata, majoritatea dovedindu-se foc de paie, mai ales in prima jumatate a anului.

Citește și:

Excelent aspectate sunt cuplurile tinere, abia formate si mai ales cele care isi doresc un copil. E anul potrivit sa ramai insarcinata si sa-ti privesti relatia cu mai multa dedicare si maturitate.

Ce ti se pregateste in cariera

Perspectivele financiare sunt absolut grozave! Fie devine dintr-o data profitabila o afacere in care esti implicata de ceva timp, fie iti gasesti un job platit excelent ori poate castigi sau mostenesti o suma importanta. Unii Lei isi vor dori sa investeasca intr-un obiect de valoare, precum o noua locuinta sau masina, altii vor prefera sa-si deschida un cont in banca si sa puna bani deoparte. Insa, pentru cei mai multi, se va simti din plin povara multelor sarcini si responsabilitati asumate, astfel ca trebuie sa alegi intre privilegiile banesti si un job platit mai modest, dar care sa-ti permita sa-ti pastrezi libertatea si energia. E foarte important sa-ti imbunatatesti relatia cu colegii de munca si mai ales cu sefii, sa legi prietenii la birou si sa eviti, cat poti, conflictele si atitudinea impulsiva. Fa-te remarcata intr-un mod pozitiv!

Citește și:

Oportunitati si piedici

E un an in care trebuie sa inveti sa te preocupi mai mult de corpul tau, sa dormi suficient, sa ai grija ce mananci. Oricat de mult te incanta obiectivele pe care le atingi muncind non-stop, tot ai nevoie de pauza si de mai multa disciplina in privinta propriului program.

In 2020 te intereseaza mai mult tot ce tine de sport si dieta. Ar fi de dorit sa-ti iei un antrenor personal care sa te ajute sa-ti atingi obiectivele, nu sa faci lucrurile de capul tau.

Foarte important: nu-ti pierde vremea cu detalii, cu prea multe intrebari si temeri. E o perioada in care poti realmente sa progresezi si sa-ti concretizezi multe dorinte, daca nu te lasi distrasa de la drumul tau.

foto: By ladyphoto, Shutterstock

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc