Setari Cookie-uri

Astrologie: Moto-ul care te ghideaza in viata in functie de zodie

Aceasta regula de capatai se reflecta in mai toate alegerile si actiunile tale.

Constient sau nu, fiecare dintre cele 12 zodii functioneaza dupa un anumit principiu, dictat de trasaturile native si impamantenit de-a lungul vietii. Chiar daca nu se dovedeste intotdeauna a fi o varianta castigatoare, aceasta regula de capatai se reflecta in mai toate alegerile si actiunile noastre.

Moto-ul fiecarei zodii

Berbec – Mai bine risti si gresesti decat sa te intrebi „cum ar fi fost daca...

Berbecul se afla pe podiumul celor mai impulsive zodii. Curajos si exuberant, nu ii place sa astepte momentul perfect, el reactioneaza cand si cum ii dicteaza sufletul sau, mai pe sleau, instinctul. Prefera sa piarda decat sa regrete ca nu a incercat.

Taur – Daca te grabesti, nu ajungi departe

Una dintre cele mai calme si rabdatoare zodii, Taurul adora sa faca lucrurile metodic, in tihna, fara graba. Cei nascuti in semnul Taurului au convingerea ca e mai bine sa fii precaut si sa gandesti totul pe indelete daca vrei sa reusesti ce iti propui pe termen lung.

Citește și:

Gemeni – Nu datorezi nimic nimanui

Se stie despre Gemeni ca ii sperie ideea de a-si lua angajamente sau de a fi constransi in vreun fel. Chiar daca isi iubesc din suflet prietenii, pastreaza o anume distanta. Cei dragi trebuie sa-si cunoasca limitele si sa nu considere ca totul li se cuvine.

Rac – Nu exista dragoste fara sacrificiu

Sensibilii Raci adora stabilitatea sentimentala si ideea de familie. Nu exista, din perspectiva acestui semn zodiacal, niciun efort prea mare cand e vorba de binele celor dragi. Pentru dragoste merita sa sacrifici totul, caci fara ea oricum fericirea nu este posibila.

Leu – Daca nu esti iubit, totul e degeaba

Leilor le place sa fie in centrul atentiei, sa detina rolul de lider, sa fie respectati si laudati. Insa toate acestea ar fi in zadar daca nu s-ar bucura si de admiratia, respectul si iubirea celor cu care au de-a face. Leii isi iau energia din dovezile de iubire pe care le primesc.

Citește și:

Fecioara – Intotdeauna se poate mai bine

Se spune despre cei nascuti in Fecioara ca sunt perfectionistii zodiacului, niciodata pe deplin multumiti. Intr-adevar, Fecioarele au standarde inalte si intotdeauna incearca sa faca lucrurile mai aproape de ideal, fara greseala, fiind la fel de exigente cu oricine.

Balanta – Ofera mereu ceea ce astepti sa primesti

Cei nascuti in semnul Balantei sunt un exemplu de altruism. Ei inteleg foarte bine natura umana, adora sa fie inconjurati de oameni si stiu exact de ce este nevoie daca vrei sa te bucuri de liniste si armonie: de reciprocitate si de atentie la sentimentele celorlalti.

Scorpion – Increderea o castigi intr-o viata si o pierzi intr-o secunda

Posesivii Scorpioni sunt necrutatori cand este vorba de onestitatea si devotamentul oamenilor in care isi pun increderea. Ei insisi sunt foarte profunzi si constanti, nu se schimba cu trecerea anilor si asteapta acelasi lucru in schimb. Este enorm de greu sa obtii iertarea unui Scorpion.

Citește și:

Sagetator – Indiferent cum se termina ziua de azi, Soarele va rasari mereu maine

Sagetatorii sunt mereu optimisti, veseli, entuziasti. Chiar daca traiesc si ei momente de suparare si dezamagire, cand sigur nu ai vrea sa dai ochii cu ei, totusi cu greu isi pierd speranta. Sagetatorii sunt convinsi ca totul are o rezolvare si ca nimic nu e definitiv.

Capricorn – Castigatorii nu abandoneaza

Se spune despre Capricorni ca obtin intotdeauna ceea ce isi propun, cu o perseverenta si o determinare fara egal. Cei nascuti in aceasta zodie nu renunta usor la visuri, indiferent cate piedici intampina in drumul lor. Ambitia este atuul lor.

Varsator – Sa fii ca altii e plictisitor

Daca esti Varsator, putine lucruri te debusoleaza mai tare decat rutina. Blazarea este ceea ce-ti doresti cu orice pret sa eviti. Tocmai de aceea, Varsatorii sunt originali, imprevizibili si chiar excentrici uneori. Considera o provocare sa fie mereu altfel decat majoritatea.

Citește și:

Pesti – Fii bun de cate ori poti

Nu este o intamplare ca Pestii sunt iubiti si respectati de cei care ii cunosc. Se intampla asta pentru ca intotdeauna isi ofera ajutorul cu generozitate, fara sa ceara nimic in schimb. Usor de impresionat, rare sunt momentele lor de egoism.

Foto: By Evgeny Atamanenko, Shutterstock

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc