Setari Cookie-uri

Astrologie: 7 lucruri pe care orice Sagetator ar vrea sa le stii

In spatele aparentelor, Sagetatorul ascunde o personalitate uimitoare.

Unii le reproseaza impolitetea, altii spun despre ei ca sunt dezorganizati sau dezordonati, nestatornici si impulsivi. Insa in spatele aparentelor, Sagetatorul ascunde o personalitate uimitoare.

Trasaturi uimitoare ale zodiei Sagetator

1. Spune lucrurile pe sleau

Daca iti doresti pe cineva care sa te menajeze si sa te tina-n puf, Sagetatorul nu este persoana aceea. Cand gresesti, cand intreci masura, cand iti iese un cos pe nas ori daca-ti vede barbatul cu alta ti-o va spune verde-n fata, chiar daca nu-ti place si chiar daca te simti socat, umilit sau disperat. Pur si simplu nu-si poate stapani sinceritatea si nici nu are tactica necesara pentru a indulci lucrurile. Ti le spune spontan, direct si cinstit.

2. Umorul e arma lui secreta

Cu o gluma buna, Sagetatorii evita situatiile cele mai jenante. „Glumind poti sa spui orice, chiar si adevarul“ este o expresie inventata, parca, pentru ei. Vor fi sarcastici de cate ori se iveste ocazia.

Citește și:

3. Nu-si sacrifica libertatea

Cei care cauta o femeie care sa stea acasa cu copiii, sa pregateasca prajituri la cina si sarmale de Craciun, trebuie sa-si gaseasca pe altcineva – ei i s-ar parea, probabil, cel mai plictisitor lucru din lume. Iar daca esti foarte posesiv, ai pierdut-o din start. Femeia Sagetator este independenta, inclusiv financiar si mandra de acest statut al ei, caruia nu-i da cu piciorul pentru nimic in lume. Daca vrei copii cu ea, pregateste-te sa schimbi si tu scutece si sa te trezesti noaptea cand scanceste bebelusul. Scopul ei in viata nu este sa devina sotie sau mama, iar daca i se spune ce si cum sa faca, isi iese din minti. Se teme de angajamente si nu este tocmai usor sa o convingi sa renunte la libertatea ei.

4. Ignora partea goala a paharului

Sagetatorii sunt poate cei mai optimisti din zodiac. Veseli si bine intentionati, daca exista o farama de speranta, ei intotdeauna o gasesc acolo. Si se inconjoara de oameni entuziasti, cu aceeasi bucurie in priviri. Daca te lamentezi mult in preajma lui, daca-l incarci cu tristete si emotii negative, sa nu te miri ca te va tine la distanta.

Citește și:

5. Inconjurat de oameni se simte ca pestele-n apa

Sagetatorul este o zodie foarte sociabila. Comunica usor si se face placut fara sa fie ostentativ, pur si simplu are un mod de-a fi si de a vorbi simpatic. Ii place sa intre-n vorba cu tine, sa-ti afle planurile si trecutul, face cu bucurie vizite si te primeste in casa lui cu bratele deschise. Poti vorbi cu un Sagetator despre orice, va fi o placere sa stati la povesti ore-n sir.

6. Nu sta locului niciodata

Adora sa calatoreasca. Daca n-ar avea obligatii si daca bugetul i-ar permite, Sagetatorul ar vizita toate tarile, toti muntii, marile, oceanele, muzeele de pe planeta. De cate ori vrei sa-i faci Sagetatorului un cadou de care sa se bucure cu adevarat, o mini-vacanta e ideea perfecta.

7. E plin de energie si dornic de aventura

Sagetatorii sunt nerabdatori si au mereu impresia ca nu le ajunge timpul pentru toate lucrurile pe care vor sa le faca. Se implica in multe activitati in acelasi timp si par mereu agitati si preocupati de o noua provocare. Au multe visuri de implinit, le place sa incerce lucruri noi si nu ezita sa-si asume riscuri, daca e si multa distractie la mijloc.

Citește și:

Foto: By ladyphoto, Shutterstock

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc