Setari Cookie-uri

Bucurie pentru trup si suflet: Ritualul de relaxare potrivit zodiei tale

Alege un ritual care sa-ti aduca tihna sufletului si relaxare trupului. In functie de zodia ta.

Cand te simti coplesita de deadline-uri, cand stresul te sufoca si oboseala te invaluie, asculta-ti corpul si mintea. Alege un ritual care sa-ti aduca tihna sufletului si relaxare trupului. In functie de zodia ta.

Ritualul de relaxare potrivit in functie de zodie

Berbec – cu capul in nori pufosi

Iti faci timp pentru tine prea rar. Cand relaxarea prinde un loc in agenda, tine cont de zona capului, cea care te reprezinta. Un masaj delicat al scalpului si o masca luxoasa pentru ten te detensioneaza si-ti alunga grijile instant. Masajul capilar facut la un salon specializat te scapa si de insomnii, si de dureri de cap...

Taur – multumeste-i corpului tau

Taurii adora confortul si relaxarea. Printre atatea proiecte si responsabilitati, ai nevoie sa te abandonezi unor maini pricepute, care sa-ti ofere un masaj total, profund detensionant. Daca nu te programezi la SPA, pregateste-ti acasa o cada cu spuma, inconjurata de lumanari colorate si aplica un ulei de corp dupa.

Citește și:

Gemeni – o carte buna si somn

Odihna poate fi pentru tine cel mai mare lux. Cum seara perfecta este una in care sa citesti pana tarziu, baga-te sub patura devreme si, ca sa fie atmosfera de vis si somnul profund, umple-ti dormitorul cu flori de musetel, tei sau lavanda si adauga ulei esential de ylang ylang pe perna de aromaterapie de pe noptiera.

Rac – jurnalul fericirii

In mintea si sufletul tau este vacarm de ganduri si sentimente pe care iti este dificil sa le exprimi, sa le intelegi, sa le controlezi. Scrisul te ajuta sa aprofundezi ceea ce simti. Cu muzica de meditatie pe fundal, care te poarta cu ritmurile ei pe calea linistii si inspiratiei, adauga pagini in jurnalul de suflet sau pregateste scrisori pentru cei dragi.

Leu – rasfat pentru par

Coama de leoaica se cere ingrijita. Cand esti stresata sau cu moralul la pamant, programeaza-te la un salon care ofera pe langa clasicul vopsit si coafat ritualuri precum masajul capilar, pentru un sentiment de relaxare completa. Foloseste si acasa masti si uleiuri pentru par, iar masajul il poti face singura sau cu ajutorul partenerului.

Citește și:

Fecioara – o baie fierbinte

Firea ta perfectionista te expune unei doze de stres greu de gestionat. Lasa pe toata lumea si toate grijile deoparte si bucura-te de un moment doar al tau. O ora in cada cu apa fierbinte, in care ai adaugat uleiuri esentiale relaxante, sare de mare, spuma din belsug te ajuta sa renasti.

Balanta – grija de maini

Dintre toate ritualurile din saloane, cele de ingrijire a mainilor ti se potrivesc manusa. Programeaza-te la o sedinta de rasfat complet, care sa includa masca hidratanta si masaj pentru maini. Neaparat ai nevoie de o manichiurista priceputa, care sa-ti puna pe unghii o adevarata opera de arta.

Scorpion – sa fie aromaterapie

O zodie pasionala si senzuala, dar care se streseaza si tulbura usor, Scorpionul are nevoie de un rasfat al simturilor. Foloseste uleiuri esentiale detensionante pentru masaj, pentru baia de seara sau intr-o lampa de aromaterapie, in dormitor. Bergamota, portocalul si musetelul sunt cateva arome perfecte pentru tine.

Citește și:

Sagetator - hot yoga sau floating

Iti place sa ai ce povesti despre ritualurile pe care le experimentezi, asa ca poti incerca ceva special. O ora de „yoga fierbinte“, care imbunatateste mobilitatea si alunga stresul sau o ora de terapie prin plutire in apa salina, disponibila in cateva centre SPA. Iti vor aduce o stare de calm nemaintalnit.

Capricorn – putina meditatie

Te ajuta sa intri in contact cu emotiile tale, sa-ti gasesti echilibrul interior. Te poti concentra asupra unei teme (iubire, empatie, rugaciune) sau poti pur si simplu sa-ti constientizezi respiratia, gandurile, dorintele. Exista cursuri care te ajuta sa-ti imbunatatesti tehnica si sa atingi mai repede starea de bine interior.

Varsator – impacheteaza-te toata

Tratamentul tau de rasfat trebuie sa fie unul sofisticat. Iti poti pregati acasa o baie cu lapte si miere, dar pentru o experienta ca la carte, programeaza-te la un centru SPA pentru o impachetare totala cu ciocolata, argila, unt de cocos sau shea ori vreun ulei aromat, urmat de masaj si sauna.

Citește și:

Pesti – paradisul picioarelor

Pentru Pesti, picioarele sunt o zona sensibila. Tot ce tine de ingrijirea lor iti ofera o stare de bine. Cumpara-ti pentru acasa o cadita de hidromasaj pentru picioare sau programeaza-te la o pedichiura care sa includa tratamente de hidratare si masaj. Reflexoterapia este excelenta pentru tine!

Foto: By Viktor Gladkov, Shutterstock

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc