Setari Cookie-uri

Astrologie: Cat sunt de darnice zodiile

Iti place sa daruiesti sau ti se pare o corvoada?

Sezonul cadourilor e deschis, iar modul in care te prinde febra cumparaturilor depinde si de zodia ta.

Cele mai darnice zodii

Leu

Leului ii place sa impresioneze cu darurile pe care le ofera. Nu conteaza ca sunt scumpe sau ca ii e peste mana sa faca rost de ele, atata vreme cat poate face o supersurpriza. Cu cat te uimeste mai tare si cu cat te vede mai recunoscator, cu atat e Leul mai fericit.

Sagetator

Jubileaza cand ii vede pe cei dragi zambind si tocmai de aceea cumpara lucruri pe care stie precis ca si le doresc sau ca le sunt necesare. Sagetatorii se pregatesc din timp pentru orice aniversare sau sarbatoare, tocmai pentru a nu fi nevoiti sa cumpere ceva la nimereala.

Pesti

Pestii se gandesc mai intai la altii si abia apoi la ei. Le place sa ofere lucruri cu valoare sentimentala dar, la nevoie, isi dau si haina de pe ei daca asta se cere pentru a face pe cineva sa se simta mai bine. Sunt una dintre cele mai darnice zodii.

Citește și:

Varsator

Abia asteapta ocazii a faca daruri. Se entuziasmeaza si se bucura ca niste copii atunci cand daruiesc, mai mult chiar decat cand primesc. Riscul este sa-si dea bugetul peste cap incercand sa cumpere cadouri originale, unice, care nu se gasesc pe toate drumurile.

Gemeni

Gemenii ofera pentru ca li se pare firesc sa imparta cu altii ceea ce au. Le place sa colinde magazinele in cautare de cadouri si, chiar daca nu primesc in schimb lucruri la fel de utile sau de valoroase, niciodata nu-si regreta pornirile generoase.

Balanta

Balanta ofera cu mare drag si din tot sufletul. Se simte implinita mai ales cand face daruri cuiva care nu ii poate raspunde cu aceeasi moneda, cum se intampla in cazul actelor de caritate. Celor dragi le cumpara lucruri speciale, cu semnificatie emotionala si cu mult bun gust.

Scorpion

Cand e gelos, rautacios sau il ia gura pe dinainte, Scorpionul se simte vinovat, iar greselile si le rascumpara de multe ori cu daruri, considerandu-se astfel pe jumatate iertat. Face investigatii detaliate inainte sa plece la cumparaturi, pentru a fi sigur ca darul lui este de nerefuzat.

Citește și:

Taur

Iti dau ca sa-mi dai: celebrul proverb latin i se potriveste Taurului de minune. Foarte practic, ii place sa cumpere lucruri de calitate, cu care sa faca o impresie buna. Dar intotdeauna contorizeaza darurile si devine zgarcit daca nu-i daruiesti in schimb ceva macar la fel de valoros.

Rac

Racii sunt sentimentali si vor sa-i vada fericiti pe cei dragi, dar pot fi zgarciti cand vine vorba de cadouri. Nu le place sa-si risipeasca banii si prefera sa-i foloseasca pentru o masa bogata, la care sa cheme pe toata lumea. In rest, aleg cadouri simbolice: pijamale, flori, dulciuri...

Berbec

Energic si vesel, Berbecul este mai mereu grabit si de aceea ajunge sa cumpere cadouri in ultima clipa sau sa-ti daruiasa pur si simplu un card de cumparaturi cu care sa-ti iei singur ce-ti doresti. Nu e rau intentionat, dar nu are deloc rabdare sa aleaga daruri...

Citește și:

Fecioara

Fecioara se preocupa de toate amanuntele atunci cand alege un cadou, insa tot demersul o oboseste mai mult decat o incanta. Chiar daca se prezinta la petrecere onorabil, totusi cumparaturile aniversare sunt departe de a fi activitatea ei preferata.

Capricorn

Sunt prea practici pentru a face daruri costitisoare. Capricornii aleg de cele mai multe ori un cadou simbolic, astfel incat sa se achite de datorie, insa fara sa se preocupe prea tare de impresia pe care o vor face sau de cat de bucuros va fi destinatarul.

Foto: indira's work, Shutterstock

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc