Setari Cookie-uri

Astrologie: Ce vezi cand te uiti in oglinda in functie de zodia ta

Una e cum te percep ceilalti, alta e cum te vezi tu insati si cum gandesti despre tine.

Parerea pe care o avem fiecare despre noi poate fi un pic distorsionata, mai blanda, flatanta. Iar cand vine vorba de semnul zodiacal in care ne-am nascut, avem tendinta sa-l laudam si sa-l supraevaluam, de parca n-ar fi altul mai bun pe lume. Iata, deci, cum te vezi tu si cum ai vrea sa te vada altii in functie de zodia ta!

Cum iti influenteaza zodia parerea despre tine

Berbec – printesa razboinica

Se spune despre Berbeci ca sunt puternici, nesupusi, incapatanati si impulsivi, uneori copilarosi. Tie iti place sa crezi ca esti puternica, spontana, mereu pregatita sa lupti si sa castigi. Poti sa juri ca nimeni nu are energia ta si ca daca iti propui, invingi pe oricine.

Taur – zeita feminitatii

Guvernate de planeta Venus, se spune despre femeile Taur ca sunt fermecatoare, gingase, cochete si afectuoase. Tie iti place sa crezi ca esti de-a dreptul intruchiparea feminitatii, sufletul petrecerii, cea dupa care toata lumea intoarce capul admirativ.

Citește și:

Gemeni – un mic geniu

Se stie ca Gemenii au fost binecuvantati cu multa creativitate si cu un intelect de invidiat, ca adora sa glumeasca, sa se joace, sa descopere lucruri noi. Tie iti place sa crezi ca ideile tale sunt geniale si te consideri unica, datorita abilitatilor cu care ai fost inzestrata de natura si de zodia ta.

Rac – Cenusareasa

Racii au, se stie, o inima mare. Sunt binevoitori, prietenosi, sinceri, dar sufera adesea din acest motiv. Tie iti place sa crezi ca esti prea sensibila pentru lumea asta, dar ca iti vei primi rasplata, daca faci totul cu dragoste si daruire. Astepti momentul in care vei fi salvata si ocrotita la randul tau.

Leu – guru universal

Cand auzi de zodia Leu, te gandesti la o persoana puternica, pasionala, carismatica si, probabil, egocentrista. Tie iti place sa crezi ca le stii pe toate, ca nimeni nu face lucrurile mai bine si ca toti ar trebui sa te admire, sa te adore chiar si sa-ti ceara intotdeauna sfatul, ajutorul.

Citește și:

Fecioara – judecatorul intelept

Se spune ca Fecioarele sunt mereu nemultumite, critice, calculate, in cautare de ceva mai bun. Tie iti place sa crezi ca iei intotdeauna deciziile cele mai bune si corecte. Esti mandra de abilitatea ta de a judeca lucrurile obiectiv, dupa principii si standarde care altora le lipsesc.

Balanta – zana cea buna

Se spune ca Balantele sunt feminine, calde, generoase, pasionate de frumos. Tie iti place sa crezi ca ai schimbat in bine cateva vieti, ca ai intervenit mereu atunci cand era nevoie de tine si ca pe oriunde treci lasi o impresie buna oamenilor pe care-i intalnesti.

Scorpion – femeia fatala

Scorpionii sunt persoane misterioase, atragatoare, dar uneori dificile, foarte posesive si razbunatoare. Tie iti place sa crezi ca nimeni nu-ti poate rezista si ca vei ravasi iremediabil lumea oricui te intalneste.

Citește și:

Sagetator – femeia fantastica

Se stie despre Sagetatori ca sunt persoane increzatoare, optimiste, curajoase si independente. Tie iti place sa crezi ca zodia iti este un superaliat, ca-ti ofera spirit de initiativa si dor neobosit de aventura, ca-ti aduce invidia multora si ca te face, practic, de neoprit, indiferent ce-ti propui.

Capricorn – stapana absoluta

Capricornii au o reputatie buna: se stie ca sunt loiali, responsabili si foarte corecti. Tie iti place sa crezi ca detii control total asupra vietii tale si a oamenilor care fac parte din ea. Reusesti cu usurinta sa te impui prin modul tau de a gandi si de a face lucrurile: rational, organizat, fara cusur.

Varsator – eroina rebela

Zodiacul spune ca esti nesupusa si imprevizibila, provocatoare si aroganta, uneori. Tie iti place sa crezi ca e de datoria ta sa lupti pentru valorile in care crezi. Toate momentele de razvratire sunt un rau necesar, care te ajuta sa schimbi mentalitati si sa aduci lucrurile pe calea cea buna.

Citește și:

Pesti – ingerul bun

Lumea stie ca Pestii sunt firi boeme, empatice, visatoare, uneori lipsite de vointa si de initiativa. Tie iti place sa crezi ca esti personificarea compasiunii si a iubirii, ca toate actiunile si gesturile tale fac lumea mai buna si mai primitoare. Bucuria altora e fericirea ta.

Foto: By Prazis Images, Shutterstock

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc