Setari Cookie-uri

Astrologie: 7 lucruri pe care orice Peste ar vrea sa le stii despre zodia lui

Ce lucruri trebuie sa stii despre el ca sa-l intelegi.

Cine s-a nascut in acest semn zodiacal este dual, sovaielnic, sensibil, dar si indragostit de oameni, generos si foarte creativ. Iata ce alte lucruri trebuie sa stii despre el ca sa-l intelegi.

Caracteristici ale zodiei Pesti

1. Intuieste totul

Daca te-ai nascut in semnul zodiacal al Pestilor, ai un dar special cu care ii surprinzi mereu pe cei dragi simtind, aproape fara sa-ti spuna o vorba, ce e in mintea si sufletul lor. Nu rareori Pestii au presimtiri, chiar premonitii, prin intermediul viselor si nu numai, dar mai mult de atat, percep cu usurinta emotiile umane, fiind extrem de receptivi la toate undele pe care i le transmiti.

2. Viseaza sa salveze lumea

Pestii veritabili se neglijeaza pe ei insisi pentru a le fi bine altora. Simt o nevoie puternica de a ajuta, de a pune capat suferintei tuturor, de a aduce bucurie, vindecare. Trebuie sa fii langa el si sa-l tragi de maneca, sa-i amintesti sa aiba grija si de propria persoana, nu doar de ceilalti, altfel generozitatea ii scapa de sub control si se poate intoarce impotriva lui.

Citește și:

3. Este cel mai romantic din zodiac

Chiar daca au o senzualitate profunda si sunt in cautarea celor mai intense experiente intime, sexul este pentru Pesti o traire profunda, mai presus de fizic. Au insa si momente in care nu-si doresc decat sa fie singuri, si pe acelea trebuie sa le respecti.

4. Nu ii place sa foloseasca multe vorbe

Comunicarea non-verbala este cea la care Pestii se pricep cel mai bine. Vrei sa stii daca l-ai ranit, daca e fericit sau sufera, daca te iubeste? Ochii ii sunt mai expresivi decat orice declaratie, la fel si mimica, gesturile. Ei se vor exprima minunat prin intermediul poeziei, al muzicii, al dansului.

5. Nu este cel mai constant

Pestii sunt schimbatori. Acesta este efectul elementului care ii domina: apa. Un Peste poate fi usor influentat si este de multe ori nehotarat, dezordonat, cu capul in nori, fiindu-i greu sa pastreze o directie clara. Din acest motiv, este adesea nevoit sa minta sau sa se minta, ceea ce ii complica enorm relatiile. Insa fara nicio rea intentie, ci doar pentru a crea despre ei insisi o imagine misterioasa, ideala.

Citește și:

6. Este sensibil peste orice limita

Daca esti o fire extrovertita, impulsiva, genul care arunca vorbe si apoi isi cere iertare, probabil n-ai viata lunga alaturi de un Peste. Pe el cuvintele il ranesc profund, idiferent ca sunt spuse la suparare, nu cu seriozitate. Unii il pot considera naiv, atat este de timid si emotiv. Daca esti prea direct sau agresiv, se izoleaza treptat, pana cand dispare de langa tine.

7. Banii nu-l cuceresc

Pe un Peste nu-l impresioneaza nici masina ta, nici cati bani castigi sau ai in banca. Poti la fel de bine sa fii un angajat oarecare sau director general. Sigur ca ii place sa primeasca uneori daruri, dar ele nu trebuie sa fie valoroase din punct de vedere material, ci sa-i demonstreze ca este apreciat, iubit, dorit.

Foto: By Ennona Gavrilova_Ellina, Shutterstock

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc