Setari Cookie-uri

Horoscopul dragostei în luna martie 2020: putem să ne îndrăgostim subit

Cum stai cu dragostea în prima lună de primavară!

Retrogradarea lui Mercur ne imprimă un sentiment de confuzie și ne ține într-o stare de neliniște, de neîmplinire până pe 10 martie, cu apogeul pe 9 martie, când Luna Plină în Fecioară ne face și mai greu de mulțumit. Noroc cu intrarea lui Venus în Taur: ne readuce confort sufletesc, încredere în relația noastră și ne ajută să ne redescoperim punctele comune ale cuplului. E un moment prielnic pentru planuri în doi pe termen lung. În jurul datei de 24 martie putem să ne îndrăgostim subit sau să ne surprindem partenerul de cuplu cu dorințe pe care nu suntem dispuși să le negociem, odată cu Luna Nouă în semnul impulsivului Berbec.

Horoscopul dragostei în luna martie

Horoscopul dragostei martie Berbec

Horoscopul dragostei martie Taur

Citește și:

Horoscopul dragostei martie Gemeni

Horoscopul dragostei martie Rac

Horoscopul dragostei martie Leu

Horoscopul dragostei martie Fecioara

Descopera horoscopul zilnic si afla ce surprize iti rezerva astrele in fiecare zi.

Horoscopul dragostei martie Berbec

După ieșirea lui Mercur din retrograd poți drege ce ai stricat în ultimele săptămâni sau luni. Te impaci cu cine te-ai certat si ai sentimentul că toate relele au rămas în urmă, iar în cuplu se instalează armonia. Ești într-o dispoziție neobișnuit de tandră, îți dorești dovezi de iubire și certitudinea că lucrurile sunt menite să dureze între voi. După 20 martie te simți cea mai irezistibilă din Univers și îți testezi, cu succes, puterea de seducție cu fiecare ocazie de a flirta.

Horoscopul dragostei martie Taur

Citește și:

Odată cu intrarea planetei Venus la tine-n semn pe 4 martie ai parte de multă energie pozitivă și de o alură încântătoare. Dacă așteptai sau sperai un semn ori un răspuns de la un bărbat, acum îl vei primi cu emoție și nesaț, pentru că sunt șanse să fie mai mult decât tentant. Viața sentimentală este înfloritoare pentru majoritatea Taurilor, dar mai sunt și unii care vor simți nevoia să se elibereze, să o ia de la capăt pe un alt drum sau pe același, dar în alte condiții.

Horoscopul dragostei martie Gemeni

În prima parte a lunii e bine să discuți doar strictul necesar cu partenerul de cuplu, mai ales dacă lucrurile pe care le ai de spus sunt delicate și pot fi incomode pentru el. Riscul e să-ți susții punctul de vedere cu un pic prea multă înverșunare, ceea ce atrage după sine tensiuni și nemulțumiri. Tot acum te poate apuca din senin dorul de o iubire din trecut. După data de 20 trebuie puse pe tapet dorințele cele mai intime și tot acum poți da startul unei schimbări importante în relație.

Citește și:

Horoscopul dragostei martie Rac

Toate piedicile pe care le-ai întâmpinat în ultima vreme, toți nervii și lacrimile pot fi date uitării, pentru că în martie, în special în a doua parte a lunii, ai parte de liniște și de iubire. E o perioadă tihnită, în care poți să te bucuri pur și simplu de ceea ce ai și de ceea ce simți. Unii Raci vor simți nevoia, sub imboldul lui Venus în Taur, de legăminte sau promisiuni care să le aducă garanția stabilității relației. Dacă ai trecut recent printr-o despărțire, e momentul să te întremezi sufletește.

Horoscopul dragostei martie Leu

Câtă vreme este Mercur retrograd, cel mai precaut ar fi să eviți discuțiile cu persoana iubită, chiar și pe teme banale, fiindcă sunteți în stare să înțelegeți totul pe dos și să vă luați lumea-n cap. Chiar dacă treci printr-o perioadă aglomerată la serviciu, ai grijă să nu neglijezi planurile voastre-n doi. Relațiile care merg bine se pot consolida acum, iar cele care scârțâie de ceva vreme pot fi serios zdruncinate. Dacă ești singură, șansele sunt să întâlnești dragostea unde te aștepți mai puțin.

Citește și:

Horoscopul dragostei martie Fecioara

Ești mulțumită cu statutul tău și nu-ți dorești decât ca lucrurile să continue la fel ca până acum. Și totuși, dacă viața ta sentimentală s-a blazat în ultima perioadă fără să-ți dai seama, luna martie îți aduce zvâcul de care ai nevoie. Poți să primești o propunere la care visezi în secret. Luna Plină din data de 9 se petrece în Fecioară și cu ocazia asta îți aprofundezi sentimentele și te lași prinsă în vârtejul unor momente intense, pline de pasiune. Nu lăsa trecutul să te distragă de la prezent!

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc