Setari Cookie-uri

Astrologie: TOP 4 zodii pentru care martie este o lună fabuloasă

Aceste zodii se vor bucura de un inceput de primavara minunat si plin de surprize!

Dacă te-ai născut în una dintre aceste 4 zodii, astrele se aliniază pentru ca tu să te bucuri de un început de primăvară minunat!

Favoritele lunii martie: 4 zodii cu noroc

Berbec – oportunități profesionale excelente

Luna martie are toate premisele să fie de-a dreptul ieșită din comun în ceea ce privește cariera Berbecilor. Contextul astral este unul rar și te influențează puternic, astfel că pot să apară din senin vești surprinzătoare legate de jobul actual sau de unul viitor, șanse nesperate de a trece la următorul nivel în carieră. Mai ales dacă în ultimele luni sau ani ai lucrat în condiții obositoare, stresante, care te-au adus la limita răbdării, acum e momentul să pui capăt acestui supliciu. Luna Nouă din data de 24 îți aduce dorința și curajul de a face schimbări necesare și benefice în toate relațiile tale parteneriale.

Citește și:

Taur – sub protecția lui Venus

Odată cu intrarea planetei Venus în Taur pe data de 5 martie (unde rămâne până în aprilie), toate motivele tale de nemulțumire și de îngrijorare încep să dispară sau să nu te mai afecteze în aceeași măsură. Ești cuprinsă de o stare de bine, de energie pozitivă, te simți și arăți minunat. Multe dorințe și visuri, personale sau profesionale, prind contur acum și-ți par mai aproape ca oricând. Toate negocierile care se petrec în perioada asta au toate șansele să-ți fie favorabile. Relaxează-te, ai grijă de tine, preocupă-te de felul în care arăți, pentru că e momentul perfect să faci toate aceste lucruri. Și fii cu ochii larg deschiși în jurul Lunii Pline din 9 martie, când vei avea motive să-ți zâmbească sufletul!

Citește și:

Capricorn – invadată de planete benefice

Contextul astral al lunii martie te aduce în ipostaza de favorită. Foarte multe planete sunt în semnul tău și-ți aduc impulsuri pozitive. Marte în conjuncție cu Jupiter și Pluto, dar și Saturn sunt buni susținători ai demersurilor tale, mai ales dacă e vorba de recunoaștere profesională sau de câștiguri bănești. Te ajută să scoți la suprafață și să pui în evidență tot ce ai mai bun. Dacă participi acum la examene, testări sau interviuri de angajare, ai toate șansele să-ți cucerești interlocutorul. Și pe plan sentimental situația este cât se poate de roz, chiar dacă (sau mai ales dacă) nici nu mai sperai să-ți găsești iubirea...

Pești – gânduri norocoase

Martie poate începe cu mici turbulențe și situații încâlcite, însă în a doua parte a lunii ai parte de ce-ți poți dori mai bun. Te regăsești și te împaci cu persoanele apropiate sufletului tău, de care te-ai îndepărtat dintr-un motiv sau altul, câștigi sau recuperezi bani cu ușurință... Apoi, cu toate că nu ești cea mai sociabilă din cercul tău de prieteni, acum ai șansa să cunoști persoane deosebite, generoase, mature, bine intenționate, gata să-ți întindă o mână de ajutor. Ai grijă ce-ți dorești în martie, căci ai toate șansele ca gândurile care te urmăresc cu stăruință (să-ți schimbi locuința, jobul, să apară în viața ta un nou iubit) să se materializeze în viitor.

Citește și:

Foto: By EpicStockMedia, Shutterstock

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc