Astrologie: TOP 3 zodii pe care nu poți să te superi nici când te ceartă

Zodiile pe care nu poti sta suparat prea mult timp!

Chiar și atunci când se supără tare și se lansează într-o ceartă serioasă cu omul iubit, o fac cu blândețe și cu simțul umorului, așa că în loc să le porți ranchiună, sunt toate șansele să izbucnești în râs ori să le dai dreptate.

Zodii pe care nu ai cum sa fii suparat prea mult timp

Gemeni

Cuvintele sunt tărâmul lor de joacă. Le folosesc cu tâlc, pentru a-ți arăta ce nu le place fără să te atace în mod direct sau agresiv. Se spune că nimeni nu poate câștiga o ceartă cu un Geamăn, atât de multe și de imbatabile argumente are, de cele mai multe ori. Însă Gemenii sunt tare indeciși prin natura lor, așa că, în mijlocul unei discuții în contradictoriu, s-ar putea să-ți dea, neașteptat, dreptate sau să schimbe subiectul.

Retail jobs

Săgetător

Un lucru e sigur: un Săgetător îți va spune direct ce simte, fără să te menajeze, mai ales dacă ai făcut ceva care l-a scos din sărite. O să-și dorească să dezbateți subiectul și să ajungeți la o soluție de comun acord (adică acordul tău cu opinia lui, nu invers), ceea ce poate fi de-a dreptul amuzant uneori. Sau hotărăște să te ignore până când uită de la ce a pornit totul. În orice caz, pe cât de repede se aprinde, pe atât de repede renunță la atac.

Balanță

Pentru Balanță e foarte important să îi confirme cineva (mai ales tu) că ea are dreptate. Cu toate astea, consideră certurile lipsite de sens și preferă să ajungă repede la un compromis, ca să pună capăt tensiunii. Inclusiv atunci când are să-ți reproșeze lucruri temeinice o va face în cel mai delicat și încântător mod posibil. Iar dacă sunteți iubiți, modul în care tu reacționezi la nemulțumirile ei va fi un test pe care-l treci sau îl pici în privința compatibilității și „chimiei“ dintre voi.

Foto: By Roman Samborskyi, Shutterstock

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc

Setari Cookie-uri