Setari Cookie-uri

Astrologie: 5 momente speciale au loc în martie 2020

În ciuda faptului că și-a căpătat numele de la Marte, zeul roman al războiului, este una dintre cele mai pașnice și fericite luni din calendar.

Martie este o lună specială dintr-o sumedenie de motive. În ciuda faptului că și-a căpătat numele de la Marte, zeul roman al războiului, este una dintre cele mai pașnice și fericite luni din calendar, în marte parte pentru că Mărțișorul și Ziua Femeii sunt două mari prilejuri de a ne bucura, de a sărbători, de a ne răsfăța cu flori, ciocolată și alte dovezi de iubire. Însă referindu-ne strict la martie 2020 din punct de vedere astrologic și astronomic, iată ce evenimente speciale ne influențează!

Evenimente astrologice importante in luna martie

9 martie – Super Lună Plină în Fecioară

Luna Plină din 9 martie este un eveniment astronomic special, considerată o Super Lună pentru că se petrece în condiții aparte: se află mai aproape de Pământ în orbita sa eliptică, suprapunându-se cu poziția Lunii la perigeul traiectoriei sale circumterestre și fiind astfel mai spectaculoasă pentru privitor, mai mare și mai strălucitoare decât o Lună Plină obișnuită. Chiar dacă la noi probabil nu va fi vizibilă din vremii neprielnice, efectele ei nu vor fi mai puțin puternice. Natura organizată, critică și pragmatică a Fecioarei ne imprimă acum o atenție sporită la detalii și o ușurință de a găsi soluții practice, de a ne face planuri puse la punct în cele mai mici detalii. Este momentul să ne aprofundăm ideile și să le concretizăm, obținând un progres notabil în perioada următoare. Persoanele meticuloase sunt cele mai avantajate.

Citește și:

11 martie – scăpăm de Mercur retrograd

Din 16 februarie până pe 10 martie Mercur s-a aflat în mers aparent retrograd în Pești și Vărsător. Din 11 martie 2020, Mercur își reia mersul direct în semnul Vărsătorului. Vărsătorii sunt primii beneficiari ai acestei schimbări, dar toate cele 12 zodii vor percepe influențele ei pozitive. Ne vom elibera încetișor de toate încătușările, piedicile și amânările de care ne-am lovit în ultima vreme, vom vedea totul mai limpede și ne va fi mai ușor să comunicăm, să ne facem înțeleși.

20 martie – Echinocțiul de primăvară

Începutul primăverii astronomice simbolizează renașterea naturii, lumina și bucuria. Este data la care ziua este egală cu noaptea, urmând ca durata zilei să se afle în continuă creștere, iar natura să prindă viață. Este un moment de bun augur, sărbătorit din timpuri străvechi. Energiile pozitive de care beneficiem în această zi trebuie primite cu inima deschisă și cu gratitudine față de natura binevoitoare. În România, echinocțiul are loc la ora 5.50.

Citește și:

22 martie – Saturn intră în Vărsător

Această schimbare de domiciliu a planetei Saturn ne aduce schimbări pe termen lung, fiindcă durează până în anul 2023, cu o singură pauză. Este punctul de start al unei perioade complicate, dar interesante, în care vom fi nevoiți să ne autodepășim, să ne diferențiem de mulțime, fără să ignorăm nevoile altora, să învățăm din greșeli, să evoluăm și să ne maturizăm.

24 martie – Lună Nouă

Prima Lună Nouă a primăverii se petrece în Berbec și ne aduce multă energie și putere de acțiune. Curajul Berbecului ne alungă temerile și ne îndeamnă către noi începuturi lipsite de constrângeri. Vom avea în preajma acestei date tendința de a ne asculta instinctul, de a acționa cu convingere și de a ne trăi viața la maximum, fără să ne gândim la viitor, ci la bucuria momentului prezent.

Citește și:

Foto: By Anton27, Shutterstock

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc