Setari Cookie-uri

Astrologie: Saturn în Vărsător ne provoacă să evoluăm

Pe 22 martie 2020, planeta Saturn părăsește Capricornul și intră în zodia Vărsătorului, unde rămâne până în martie 2023 (cu un mic popas în Capricorn din vară până-n iarna lui 2020). Acest eveniment astral este unul rar, care s-a petrecut ultima oară în urmă cu aproape trei decenii (între 1991 și 1994).

Saturn nu este una dintre cele mai îndrăgite planete. Nu pentru că ar avea asupra noastră o influență nefastă directă, așa cum are, spre exemplu, Mercur retrograd, ci pentru că Marele Învățător, cum i se mai spune, este dificil de înfruntat și de îmbunat. Înainte de a ne oferi soluții, ne testează, ne trasează limite, ne pune în fața unor decizii dificile, ne obligă să ne acceptăm slăbiciunile, greșelile și neputințele, doar pentru a le putea mai apoi depăși. Este o planetă incomodă, karmică, transformatoare, simbolică pentru obstacolele pe care le întâmpinăm pe parcursul evoluției noastre pe acest Pământ. În funcție de modul în care știm să le facem față, ele ne șlefuiesc, ne ajută să devenim mai buni, mai înțelepți, mai maturi.

Citește și:

Cei născuți sub influența lui Saturn sunt în general perseverenți, tenace, capabili să depășească îmrejurările externe nefavorabile, ceea ce va reuși fiecare dintre noi în perioada următoare, dacă vom da dovadă de multă concentrare și disciplină.

Sub presiunea timpului

Saturn în Vărsător se află acasă, în domiciliul său diurn, astfel că se va manifesta cu toată forța. Urmează o perioadă în care vom întâmpina situații menite să ne scoată pe tapet principiile înrădăcinate, dorințele, trăsăturile care ne definesc și care ne diferențiază de restul lumii. Nu trebuie să ne temem, pentru că tocmai acestea ne pot pune în valore când ne așteptăm mai puțin. Este vorba despre a învăța din trecut pentru a ne contura un viitor mai bun. Dacă la un moment dat ne-am încălcat o promisiune sau nu ne-am îndeplinit un angajament, acum vom fi nevoiți să ne răscumpărăm greșeala.

Citește și:

Ne putem simți încolțiți, presați, puși în situația de a greși, de a ne ridica și de a lua de la capăt în mod repetat. Cu cât ne acceptăm responsabilitățile cu mai multă seriozitate, cu atât mai bine.

Dornici de mai bine

Cu toate că Saturn în Vărsător ne scoate la iveală originalitatea și ne diferențiază de mulțime, tot el ne ajută să conștientizăm modul în care deciziile noastre îi afectează pe cei din jur. Vom descoperi acum că împreună suntem mai puternici, că dacă ne unim forțele, putem schimba lumea. Ne vom simți responsabili și pentru cei mai puțin norocoși decât noi și ne vom dori să facem Universul un loc mai primitor și mai prielnic, folosind cele mai neconvenționale căi. Va trebui ca vocea fiecăruia dintre noi să se facă auzită, să susținem cu tărie ceea ce credem că este corect, cu toleranță, dar și cu pasiune.

Citește și:

Tot Saturn în Vărsător poate aduce o evoluție extraordinară pe planul tehnologiei, de care vom beneficia pentru a ne îmbunătăți în special modul de a comunica, de a transmite informațile.

foto: By aaltair, Shutterstock

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc