Setari Cookie-uri

Zodia lunii: Berbecul – 3 calități cu dus și-ntors

Nu stai niciodată pe margine, cauți situațiile în care te poți face remarcată și nu pare să-ți fie teamă de nimic pe lume.

Ca orice semn de foc, ești foarte directă, energică, pasionată de ceea ce faci, însă multe dintre calitățile tale se pot transforma ușor în defecte.

Ești curajoasă

Nimeni nu-ți poate nega această calitate. Îți place să te lupți și să câștigi, doar te guvernează Marte, zeul războiului. Nu stai niciodată pe margine, cauți situațiile în care te poți face remarcată și nu pare să-ți fie teamă de nimic pe lume. Poate doar un pic de posibilitatea de a descoperi că nu ești tu cea mai bună, de fapt.

Reversul medaliei: un pic inconștientă

Sunt șanse mari ca tot curajul să se întoarcă împotriva ta, mai ales atunci când n-ai deloc răbdare și acționezi înainte să gândești. De exemplu, când îți contrazici șeful, când pleci pe munte pe furtună sau ieși pe stradă în plină carantină.

Citește și:

Ești sinceră

Se spune despre Berbeci că sunt copiii zodiacului, asta și pentru că spun lucrurilor pe nume cu o inocență apropiată de naivitate. Asta nu înseamnă că Berbecii nu mint niciodată. Mai faci și asta, dacă n-ai încotro. Și atunci preferi să minți prin omisiune, adică să eviți adevărul – așa sentimentul de vină este mai suportabil.

Reversul medaliei: îți lipsește total tactul

Discreția n-a fost niciodată punctul tău forte. Politețea nici atât. Chiar dacă intenția ta nu e să fii răutăcioasă, reușești nu de puține ori să faci lumea să se simtă prost spunând fără menajamente lucruri incomode. Pe lângă faptul că ești sinceră, ești și vanitoasă, iar asta nu-ți dă voie să recunoști când greșești.

Ești plină de energie

Citește și:

Când îți pui ceva în minte, ești neobosită. Tu trebuie să fii mereu în mișcare, să fugi dintr-un loc în altul, să faci multe în același timp. Altfel îți pierzi motivația și te debusolezi. Iar dacă cineva te ignoră, simți că iei foc.

Reversul medaliei: poți deveni obositoare

Nu toată lumea poate ține pasul cu tine. La fel cum pe tine te scot din minți și te încurcă toți cei lenți, și tu le scoți peri albi celor care preferă să facă lucrurile pe-ndelete, fără să-i grăbească nimeni.

foto: By Kl Petro, Shutterstock

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc