Setari Cookie-uri

Astrologie: Partenerul tău de carantină în funcție de zodie

Cât suntem de norocoși din acest punct de vedere depinde și de zodia partenerului nostru de carantină.

Fie că vrem, fie că nu, situația actuală ne obligă să petrecem mai mult timp acasă, cu cei dragi. Pentru unii poate fi o reală bucurie, pentru alții, o perspectivă mai de speriat decât însuși contagiosul virus. Cât suntem de norocoși din acest punct de vedere depinde și de zodia partenerului nostru de carantină.

Berbec

Dacă ai simțul umorului, poate fi haios să ai cu tine sub același acoperiș în perioada asta un Berbec pornit să protesteze non-stop. Mai greu este să-l ții în casă. Ca să reușești, s-ar putea să dormi cu cheile sub pernă sau să-i amenajezi o sală de sport în sufragerie. Oricum, tot acest timp petrecut în doi va fi un test dificil pentru relație. Ține-l ocupat!

Taur

Poate că nu e tocmai un model în privința seriozității cu care privește problemele de viață și de moarte, dar un lucru e sigur: dacă îți petreci carantina cu un Taur, vei uita de orice pericol. Cu mâncare bună și vin pe alese cui îi mai pasă că vine apocalipsa? În plus, așa aveți mai mult timp pentru iubire, iar Taurul va profita din plin.

Citește și:

Gemeni

Cu toate discuțiile pe care le deschide partenerul tău Geamăn, cu toate argumentele și informațiile pe care le află din zeci de surse, nici nu mai ai nevoie de TV pentru altceva în afară de vizionat seriale pe Netflix. Riscul e să se plictisească de subiect și să-și îndrepte atenția spre cumpărăturile online, în privința cărora e neobosit. Păzește, deci, cardul!

Rac

Este partenerul de carantină alături de care ai de toate, ca-ntr-un concediu all inclusive. Și mâncare bună, și dezinfectant, și medicamente. Ar fi totul perfect dacă nu s-ar agita de parcă te duci pe front de fiecare dată când vrei să ieși să cumperi o sticlă de apă sau de bere. Te poate exaspera la un moment dat modul în care dramatizează totul.

Leu

Partenerul tău Leu își va dori să te protejeze și să-ți demonstreze că deține controlul, dar în același timp va avea nevoie de multă atenție din partea ta în perioada asta. Totul e să nu-l contrazici și să nu te porți de parcă știi tu mai bine, altfel te așteaptă o carantină în doi de coșmar. Oricum, nu-i exclus să facă acte de bravură care să îl pună în pericol și pe el, și pe tine.

Citește și:

Fecioară

Dacă îți petreci carantina cu o Fecioară, ai alături cel mai bine organizat partener din lume. Are stocuri din tot ce nu se mai găsește prin magazine și, dacă o casă igienizată ține coronavirusul departe, atunci voi sunteți salvați. Provocarea e să nu încalci vreo regulă de igienă și să contribui cum poți la curățenia generală făcută zilnic. De mai multe ori.

Balanță

Și ce dacă situația nu e deloc zen? Balanța va găti la fel de sănătos, se va îmbrăca la fel de frumos și va avea grijă ca totul să fie la fel de confortabil pentru oamenii dragi ei. Alături de ea vei simți că orice situație de criză este ușor de gestionat, pentru că o să fii ca-n vacanță, nu ca în carantină. În plus, Balanța poate profita de perioada asta pentru a reamenaja locuința.

Citește și:

Scorpion

Dacă există cineva care să interpreteze exagerat și să amplifice orice veste legată de pandemie, este Scorpionul tău. Toate scenariile apocaliptice îi trec prin minte și trebuie să ai multă stăpânire de sine ca să-l convingi că situația nu e atât de îngrozitoare. S-ar putea să te terorizeze de fiecare dată când tușești un pic și să te oblige să te speli pe mâini de o sută de ori pe zi.

Săgetator

Dacă reușești să-l consolezi pentru toate vacanțele planificate sau deja achitate pe care le-ați ratat și să-l oprești să rezerve altele în loc, la capătul Pământului, jumătate din problemă este rezolvată. Profită de firea lui veselă și optimistă și promite-i că veți vizita cât de curând lumea. În restul timpului, Săgetătorul va învăța glume despre pandemie, pentru a face haz de necaz.

Citește și:

Capricorn

Cel mai mult îi vor lipsi ieșirile în natură, așa că va încerca să te convingă să mergeți pe furiș până la munte sau în vreo pădure de la marginea orașului, dacă în parc e prea riscant. Varianta cea mai inofensivă este aceea în care se mulțumește să îngrijească plantele de pe balcon și profită de lucrul de acasă pentru a finaliza în avans cine știe ce proiecte importante.

Vărsător

Chiar dacă n-are de-a face cu chimia și nu visează să găsească un antidot, Vărsătorului tot îi va fi greu de tot să accepte că asta-i realitatea anului 2020. Trebuie să existe o soluție mai eficientă, totuși! În rest, Vărsătorul se va purta atât de firesc, de parcă totul în jur ar fi perfect normal. Are o ușurință de a se adapta de invidiat.

Citește și:

Pești

Chiar dacă nu va fi în apele lui, cu gândul la toți cei care au fost loviți în plin de dezastru și pe care nimeni nu-i poate ajuta, partenerul tău Pește va încerca să te copleșească în perioada asta cu toată dragostea din lume, până când se termină întregul coșmar. O să vrea să se asigure că nu-ți lipsește nimic și că trăiești cea mai plăcută dintre carantine.

foto: By Roman Samborskyi, Shutterstock

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc