Astrologie: Cum îți ridici rapid moralul în funcție de zodie

Cum să alungi stresul într-o clipă, în funcție de zodia ta.

În perioadele în care incertitudinea și anxietatea plutesc în aer, chiar și cei mai optimiști dintre noi se pot simți debusolați. Iată cum să alungi stresul într-o clipă, în funcție de zodia ta.

Berbec

Descătușează energia! Când simți că o iei razna, ai nevoie de un strop de adrenalină. Treci pe saltea în mijlocul casei și începe o serie intensă de flotări și abdomene, până simți că s-a dus toată energia negativă. Sau înscrie-te la un antrenament online, se poartă zilele astea.

Taur

Ai nevoie de un ritual relaxant. Rutina de îngrijire este pentru tine cheia ca să arăți bine și să te simți la fel, iar acum ai timp berechet pentru răsfățul trupului. Fă o baie cu multă spumă, dă-te cu ojă colorată și roagă-ți iubitul să-ți facă un masaj. Apoi comandă ceva bun la cină.

Kudika Tarot

Gemeni

Vorbește cu prietenele! Chiar dacă nu te poți întâlni cu ele la o cafea sau prăjitură delicioasă, ca-n vremurile bune, dacă le suni, vorbiți de toate și râdeți pe-ndelete, uiți de ce te simțeai a nimănui. Un pic dacă reușești să-ți distragi atenția de la ce te frământă și gata, îți recapeți zâmbetul.

Rac

Fă un picnic în sufragerie. Dacă n-ai cum să ieși în parc sau la cinema, poți face toate astea acasă. Pregătește gustărele delicioase, pune o comedie bună și cuibăriți-vă cu toții pe canapea cu un pahar de limonadă sub nas. E și un moment bun să te apuci de scris sau de brodat, tricotat...

Leu

Fă ceva distractiv! Tu te prefaci că totul e bine și că ai lucrurile sub control, dar în sufletul tău nu e pace deloc. Ca să uiți de necazuri, organizează un mini-party acasă cu iubitul, cu copiii. Cântați karaoke, puneți muzică și dansați, jucați-vă Monopoly, șah sau ce aveți la-ndemână.

Fecioară

Ai nevoie de o activitate migăloasă, dar plăcută la care să te concentrezi. Simți o satisfacție extraordinară atunci când îți iese perfect o rețetă nouă de mâncare sau când ai grijă de plantele tale și ele se simt bine și înfloresc. Cumpără o plantă aparte și învață să ai grijă de ea!

Balanță

Cumpără-ți ceva ce-ți dorești de mult. E drept, finanțele sunt un subiect delicat în perioada asta, dar dacă-ți comanzi online un parfum, o carte preferată sau ceva pentru casă, cum ar fi un tablou sau altă lucrare de artă vei avea imediat sentimentul că viitorul nu-i așa de negru.

Scorpion

Simte intens! Iubirea, îmbrățișările, sexul sunt pentru tine un fel de antidot universal. Și ce latură a vieții o poți îmbunătăți câtă vreme ești mult timp închisă în casă cu iubitul tău, dacă nu pe cea intimă? Încercați lucruri noi și bucurați-vă de izolare!

Săgetator

Fă lucrurile pentru care nu aveai timp înainte! Profită de zilele petrecute-n casă și ascultă muzică, vezi documentare, citește cărți. Însă cel mai sigur mod de a-ți îmbunătăți starea de spirit este să schimbi ceva important prin casă. Zugrăvește sau fă curățenie generală!

Capricorn

Fă-ți un plan. Un Capricorn nu poate avea liniște câtă vreme situația lui materială sau sentimentală este incertă. Ai nevoie să analizezi bine lucrurile. Ce te ajută acum este să-ți faci niște calcule financiare, să finalizezi o idee de afaceri sau... să stabilești data nunții cu iubitul tău.

Vărsător

Învață lucruri noi! E un moment perfect să faci un curs (dacă se poate online, nu te gândi de două ori) pe care l-ai tot amânat din lipsă de timp. Tot acum poți devora toate filmele și cărțile pe care le aveai pe lista de așteptare.

Pești

Dormi și visează la vremuri mai bune! Cum zodia ta e una dintre cele mai sensibile, nu te simți în apele tale dacă nu-i poți ajuta pe ceilalți. Partea bună e că acum poți recupera timpul pierdut la capitolul odihnă. Și e un moment excelent să te apuci de yoga la modul serios.

foto: y Cristina Conti, Shutterstock

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc

Setari Cookie-uri